2777
2789
بله تو یوتیوب یه خانمه هست ایرانیه یوگای یبوست اموزش میده یه حرکتو من کردم دیدم هی گارهای شکمم میره ...

پس من بکنم خیلی درد بدیه خدا خودش کمکمون کنه من درد امونمو بریده

پس من بکنم خیلی درد بدیه خدا خودش کمکمون کنه من درد امونمو بریده

اره باز من خداروشکر درد ندارم نفخش خیلی اذیت کننده س انگار روده هام خشکن چند روزه قرص اهنم میخورم بدتر شدم اها راستی حتما منیزیم بخور چون خیلی موثره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باز من خداروشکر درد ندارم نفخش خیلی اذیت کننده س انگار روده هام خشکن چند روزه قرص اهنم میخورم بد ...

باشه مرسی حتما می کنم خورم من هیچ شانس ندارم انواع بیماری هارا دارم

اسی من علائمای شما رو دارم با گلاب ب روتون آروغ زیاد و دفع بیش از حد میدونم باورش خیلی سخته ولی من یکی دوساعت تو دستشوییم و دفع دارم یبوستم ندارم واقعا عاجزمو درمونده شما وضعیتت دفعتون غیر نرمال نیست؟؟ 

اسی من علائمای شما رو دارم با گلاب ب روتون آروغ زیاد و دفع بیش از حد میدونم باورش خیلی سخته ولی من ی ...

من خیلی شدید درد دارم انگار یه جنین تو شکممه حرکت می کنه حتی وقتایی که نفخ هم ندارم کلا دیوونه شدم شما هم این علایم را دارید یبوست دارم هنگام دست شویی از درد می میرم ولی همیشه درد دارم ولی اون موقع خیلی شدید میشه

اسی من علائمای شما رو دارم با گلاب ب روتون آروغ زیاد و دفع بیش از حد میدونم باورش خیلی سخته ولی من ی ...

منم آروغ زیاده، تو شکمم یه چیز سنگینه از شماهم همین طوره

منم آروغ زیاده، تو شکمم یه چیز سنگینه از شماهم همین طوره

آره عزیزم منم علائمایی ک تو پست قبلم گفتید دارم حرکات رودم دردناکه دقیقا جنین ب شکمت لگد بزنه اونجوریم . من بیشتر پایی شکمم و مقعدم حس سنگینی و دستشویی دارم شما تایم دستشوییتونم زیاده؟ 

آره عزیزم منم علائمایی ک تو پست قبلم گفتید دارم حرکات رودم دردناکه دقیقا جنین ب شکمت لگد بزنه اونجور ...

آره من یبوست دارم برگ سنا می خورم بهتر میشم ولی رو درد اثری نداره