به نظر من فارغ از مسائل مالی
..در هر صورت باید زن حس مفید بودن و رضایت داشته باشه خیلی ها هستند با اینکه نیاز مالی ندارند ترجیح بودن برای اینکه مفید تر باشند سرکار برن و بیشتر تو جامعه باشند این دسته از خانم ها اگه خونه باشند افسردگی میگیرند
.
.
به عنوان کسی که هر دو تا رو تجربه کرده میگم ...کار سنگین برای خانم ها مناسب نیست زودتر فرسوده میشن...)کارای سنگین البته...
من قبلا تو کارخونه مدیر یک واحد بودم ساعت کاری و فعالیتم خیلی خیلی زیاد بود بعد از تولد دخترم ترجیح دادم به جای گرفتن پرستار خودم کنار دخترم باشم...الان هم از بیرون کار میگیرم پروژه خونه انجام میدم ..به نظر خانم های که خونه دار هم زمان خونه بودنشون هم کاملا مفید باشه....از بیرون کار بگیرید خونه انجام بدید مدام چیز ها و هنر مطالب جدید یاد بگیرین ازش تو زندگی استفاده کنید در کنارش منبع در آمد هم دارید و خودتون به روز کنید ...
.
.
همین که تایم های که خونه هستید برای خودتون و علم و هنرتون وقت صرف کنید مطالب جدید یاد بگیرید ورزش کنید .کتاب بخونید ساز جدید و هنر جدید یاد بگیرید ...
خلاصه امیدوار تو هر دسته ای که هستید از موقعیتتون راضی باشید و هر روزتون که تموم میشه آخر شب به خودتون بگید روز مفیدی داشتم...