2777
2789
عنوان

سر نمرات کارنامم ببینید چی شد

963 بازدید | 27 پست

من کسی ام‌ که پایه نهم واسه استعداد درخشان درس میخوندم و نمونه دولتی قبول شدم پایه دهم خیلی قوی بودم رفته رفته نوبت دوم افت کردم الان هم یازدهم رو گذروندم نمرات خیلی پایین بودن در طول سال 

دیروز که نتایج اومدن نمراتم پایین بود

انگیزه درس خوندن ندارم از خیلی وقت پیش

خانوادم سر نمراتم باهام حرف نمی‌زنن

تازه پدرم از سرکار برگشت بهش سلام کردم

جوابمو نداد

دلم خیلی شکست خیلییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادیه:)! منم عکسم تو روزنامه ها چاپ شدن حتی بعد ک افت کردم .... هعی

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

ببین کلا همه ما راهنمایی فوق العاده بودیم ولی دبیرستان کلا جوش و درسش واقعا سخته من خودم یازدهم یادمه خیلی افت کردم 

پس طبیعیه سطح درسا به طور عجیبی تو دبیرستان می‌ره بالا 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

طبیعیه...همه دبیرستان افت میکننمن امسال می‌خوام برم دبیرستان ولی خب.. سخت نگیر.. یعنی مثلا زیر ۱۷ شد ...

بحث نمرات نیس رفتار نادرست و 

اینکه علاقه نداشتن من به درسه

ای وای.. 

منم شرایطم عین تو بود. مو نمیزد..! 

خیلی روزای بدی رو میگذروندم دهم یازدهم.. روزای بشدت وحشتناک توی مدرسه نمونه و رقابت با بچه خرخونا.. همشم نفر آخر کلاس بودم:) اما امسال خودمو کشوندم بالا.. 

اگه دوست داشتی میتونیم صحبت کنیم باهم 

دانش‌جو🦋

بحث نمرات نیس رفتار نادرست و اینکه علاقه نداشتن من به درسه

رفتار نادرست؟ خب این طبیعتا چون نمره کمی گرفتی اینجوری رفتار کردن..همه والدین نمیتونن یه جور ری اکشن نشون بدن طبیعیه یه سری تند تر رفتار میکنن سخت نگیر

چه رشته ایی هستی؟ خب ببین..درس خوندن آسون‌ ترین راه موفقیته...فکر کن روزی چند ساعت درس میخونی...ولی بخوای بری آرایشگاه کمردرد و پادرد اذیتت می‌کنه ضعیف میشی 

Just a little girl 🗿

طبیعیه که دبیرستان افت تحصیلی داشته باشی.. 

ولی رفتار خونوادت اصلا درست نبوده ممکنه برای هر کسی پیش بیاد تا وقتی که توام به درس علاقه و انگیزه نداری همین بحثا هستن و مطمئنا نمره خوبی نمیگیری

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

رفتار نادرست؟ خب این طبیعتا چون نمره کمی گرفتی اینجوری رفتار کردن..همه والدین نمیتونن یه جور ری اکشن ...

یعنی چی که درس خوندن آسون ترین راه موفقیته😐😐💔

نباید که همه چیزو باهم مقایسه کرد.. 

فشار روانی دانش آموزان دبیرستانی با آرایشگر قابل مقایسه‌ست؟ 

آسونی یا سختی به فشار جسمی محدود نمیشه، بلکه جنبه کاملا گسترده تری هم داره. فشار روحی روانی. 

شما خستگی ذهنی یک دانش آموز کنکوری رو چطور نادیده میگیرید؟ 

صدرصد که علاوه بر خستگی ذهنی، کنکوریا بخاطر عدم تحرک و... فشار جسمی زیادی رو هم تجربه میکنن

دانش‌جو🦋