2777
2789
عنوان

چقدر من ساده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 42 پست
ببینید ایشون واقعا منو گول زد چون مادر و خواهرشو اورد منو دیدن و مدام از اینکه نظر خانوادم چیه میپرس ...

عیبی نداره چیزی که زیاده پسر ازدواجی هست موارد دیگه هم هست پسرای شهرت و کشورت هنوز نمردن 

بسپر بهت معرفی کنن

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

ببین عزیزم بخدا آشنایی به جهت ازدواج آداب داره هرچقدر اول آشنایی از منطق و عقل استفاده کنی بعدا زندگ ...

حرفاتون درسته

چی بگم والا تجربه زیادی نداشتم حقیقتش هرچند خواهرم تذکراتو دادن ولی من فکر میکردم حالا این یه مورد حارا این دو مورد و و و اشکالی نداره که خیلی اشتباه بود

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید ایشون واقعا منو گول زد چون مادر و خواهرشو اورد منو دیدن و مدام از اینکه نظر خانوادم چیه میپرس ...

خب اگه بعد اون دیدنای  خواهرش و مادرش خانواده خودتم پاسونو وسط میکشیدی ،شک نکن با همفکری اونا وبازخوردای طرف مقابل دستت میومد که قصدش چیه,

مشکل دخترا اینه که چون کار از ابتدا اشتباست و احتمال جبهه گیری خانواده رو دارند جرات کمک گرفتن ندارن و این میشه که الان تویی

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

اون ب کنار ،خودت باید حواست جمع باشه که گول نخوری ،اگه بچه باشی میگیم اقتضای سنشه ولی دیگه بزرگ که م ...

بزرگوار بنده حواسم هست وقتی دیدم همچین برخوردی بو ایشون شده خونم به جوش اومد نسبت به خودم این حرفارو نزدم 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

بزرگوار بنده حواسم هست وقتی دیدم همچین برخوردی بو ایشون شده خونم به جوش اومد نسبت به خودم این حرفارو ...

من حرفم کلی بود ،هستن کسایی که همه حرفام در موردشان صادقه ،

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خب اگه بعد اون دیدنای خواهرش و مادرش خانواده خودتم پاسونو وسط میکشیدی ،شک نکن با همفکری اونا وبازخو ...

اخه همش دو سه هفته بعد خوردیم به محرم و شاید اونقدرام مذهبی نباشم ولی حس بدی میگرفتم که بخام بگم تو محرم بیان از ترس اینکه

بد یمن و نامبارک باشه هرچند که البته یه چیزیو دقت کردم این یه هغته به محرم گذاشت رفت یه سفر غیر ضروری که چند بار از فکرم گذشت که شاید خودش عمدا رفت که نیان خونه ما و بخوره به محرم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من حرفم کلی بود ،هستن کسایی که همه حرفام در موردشان صادقه ،

بله ،روی صحبتتونو به من بود به خودم گرفتم 

اخه همش دو سه هفته بعد خوردیم به محرم و شاید اونقدرام مذهبی نباشم ولی حس بدی میگرفتم که بخام بگم تو ...

اول اینکه مگه می‌خواستین بزنید برقصید!!؟؟

ی دیدار ساده اونم توی پارکی ،کافی شاپی ... بزرگترها با توجه ب حرفهای شما ی چیزایی دستگیرشون میشد 

بله ،روی صحبتتونو به من بود به خودم گرفتم

ن عصبی میشم ،حواسم ب فعل های جمله هام نیست

اول اینکه مگه می‌خواستین بزنید برقصید!!؟؟ی دیدار ساده اونم توی پارکی ،کافی شاپی ... بزرگترها با توجه ...

درست میگید اشتباه از من بود و باید خیلی زودتر میگفتم خانوادش پاشن بیان خونمون

دیگه نمیدونم، من واقعا نتیجه رو سپرده بودم به خدا و راضیم

مشکلم فقط ضایع شدنه خودمه که اون ماجرا رو خیلی به کسی نگفت ولی من گذاشتم وارد محل کارم شه چند بار و حتی چند بار اینور و اونور باهاش رفتم در صورتی که تو شهر کوچیک ما هنوز تابو هست اونم واسه خانواده من که سرشناسن کم و بیش وگرنه اونا شناخته شده نیستن خیلی

درست میگید اشتباه از من بود و باید خیلی زودتر میگفتم خانوادش پاشن بیان خونموندیگه نمیدونم، من واقعا ...

شد ی تجربه ،ولی ی کم گرون برات تموم شد ،اما یاد گرفتی و پخته تر شدی ، فهمیدی که سنجیده تر عمل کنی،بازم جای شکر داره تو رابطه ب جای باریک کشیده نشد  

شد ی تجربه ،ولی ی کم گرون برات تموم شد ،اما یاد گرفتی و پخته تر شدی ، فهمیدی که سنجیده تر عمل کنی،با ...

بله واقعا برام گرون تموم شد

ولی بازم خداروشکر بدتر نشد، مرسی

بله واقعا برام گرون تموم شدولی بازم خداروشکر بدتر نشد، مرسی

همیشه سعی کن قبل انجام کاری ب عاقبتش فکر کنی و دورترو ببین ن جلوی پاتو ،من چون جنس مخالفم ی چیزایی رو می‌دونم که شما نمیدونی و اینجا جای باز کردنش نیست