2777
2789
عنوان

چقدر من ساده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 42 پست
من چی بگم ؟پسره پسر یکی از مسئولین خادم حرم اما رضا نمیدونم چی ال بل فلان بسار اومده جلو زیر نظر خان ...

اگه خواستی به اون تاپیکنم نگاه کن که گفتم یروز منو تعقیب میکرد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نمیدونی چه وعده ها که نداد، من خونوادم و خیلی از اشنایان در جریان بودن و بعد الکی کات کرد سنگ رو یخ ...

ببین اون رفته قصدشم از اول مشخص بود وقت تلفی و اگر تونست همیشه براش جذاب باشی نگهداشتنت بخوای یا نخوای دقیقا هر پسری که میاد جلو میگه آشنا بشیم اول در نود و نه درصد مواقع همین و ففط میخوان ببینن میتونی همیشه شاد و سرحال و شنگولشون کنی یا نه بدون اینه تعهد زیادی بدن در واقع مفت و عالی میخوان 

بجز اونایی که واقعا مردن و خانواده گرا هستن 

بنظرم حالا که دیگه آب از سرت گذشت چه یه وجب چه صد وجب برو درکمال حق به جانبی بهش پیام بده و بگو خیل خیلی بچه بودی و واقعا خداروشکر میکنم متوجه شدم صلاحیت جایگاه همسری رو نداری

حتی یه صدم اگر زودتر میفهمیدم وقتمو تلف نمی کردم و عینا بگو که تو واسه وقت تلفی نیومده صحبت نکردی قشنگ هرچی عقلی و منطقیه بگو و بلاکش کن تا چشم کورش ببینه که اگر نیتی داره باید رو فرش خونه شما نشون بده حسن نیتشو نه توی  چت چرند بگه و بعد بره مردم علاف نیستن زمان بزارن رو علف هرز دنبال ثمره هستن.

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی چه وعده ها که نداد، من خونوادم و خیلی از اشنایان در جریان بودن و بعد الکی کات کرد سنگ رو یخ ...

ببین اون رفته قصدشم از اول مشخص بود وقت تلفی و اگر تونست همیشه براش جذاب باشی نگهداشتنت بخوای یا نخوای دقیقا هر پسری که میاد جلو میگه آشنا بشیم اول در نود و نه درصد مواقع همین و ففط میخوان ببینن میتونی همیشه شاد و سرحال و شنگولشون کنی یا نه بدون اینه تعهد زیادی بدن در واقع مفت و عالی میخوان 

بجز اونایی که واقعا مردن و خانواده گرا هستن 

بنظرم حالا که دیگه آب از سرت گذشت چه یه وجب چه صد وجب برو درکمال حق به جانبی بهش پیام بده و بگو خیل خیلی بچه بودی و واقعا خداروشکر میکنم متوجه شدم صلاحیت جایگاه همسری رو نداری

حتی یه صدم اگر زودتر میفهمیدم وقتمو تلف نمی کردم و عینا بگو که تو واسه وقت تلفی نیومده صحبت نکردی قشنگ هرچی عقلی و منطقیه بگو و بلاکش کن تا چشم کورش ببینه که اگر نیتی داره باید رو فرش خونه شما نشون بده حسن نیتشو نه توی  چت چرند بگه و بعد بره مردم علاف نیستن زمان بزارن رو علف هرز دنبال ثمره هستن.

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

شاید مرده نیمه پر لیوانو بیین 😂

نه والا زنده سرحال

اون یکی واتس اپش تو بایوش یه جمله عاشقانه بود قبلا که بهش گفتم شما قبلا نامزد داشتین یا چیزی و گفت نه اصلا و عوصش کرده بود

حالا به تاریخ پریروز دباره همون جمله عاشقانه رو گذاشت

اگه خواستی دوستی بده جمله رو بهت بگم نظرتو بگو چون اینجا نمیشه پاکش کرد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
خدا ازشون نگذره ، چقدر اینا وحشتناک و عجیبنواقعا فقط خدا بهمون رحم کنه و بقول شما خداروشکر همین حالا ...

دقیقا برو فقط دعا کن نسلت با وجود همجین پدر بی صلاحیتی نسوخت 

خودتو نبین با ازدواج کردن دوتا طایفه و قوم رخت عوض میکنن ازدواج کردن تصمیم کمی نبست که با یه ادم دوهزاری اینجوری مصمم بشی شروعش کنی دست کم تا یه بچه شما پونصد سال دیگه ۱ملیون ادمو دور خودش جمع میکنه و وصلت میکنه و تشکیل میده یک تصمیم اشتباه شما میتونه شش تا ده نسلو درگیر کنه 

ازت خواهش می کنم منطقی باش دادگاه خانواده به حد کافی شلوغه بیا ما شلوغ ترش نکنیم با انتخاب اشتباهمون 

ببین اون رفته قصدشم از اول مشخص بود وقت تلفی و اگر تونست همیشه براش جذاب باشی نگهداشتنت بخوای یا نخو ...

چند تا پیام طولانی داده بود و تهشم گفته و بود ببخش و حلال کن و این حرفا که اولش چیزی نگفتم ولی روز بعد پیام دادم و کلی بهش حرف زدم ولی دیگه پی نبرده بودم که تا این حد پست و حقیره وگرنه بیشتر حرف میزدم ولی دیگه واقعا ارزششو نداره چیزی بگم فقط خداروشکر همچین موجود پستی از زندگیم رفت الان دلتنگ و دلشکستم ولی بازم خداروشکر رفت 

چند تا پیام طولانی داده بود و تهشم گفته و بود ببخش و حلال کن و این حرفا که اولش چیزی نگفتم ولی روز ب ...

حلال کن؟میگفتی بهش تویه اوباش چی میدونی حلالیت یعنی چی 

ترس از خدا داشتی وقت یه انسانو میگرفتی ؟

دو ترم اخلاق واست میذاشتن میفهمیدی باید اول تکلیفتو با خودت مشخص کنی بعد حرف بزنی به مردم قول و وعده بدی هنوز نمیدونی دهنتو کجا باز کنی چی بگی؟.

واقعا نمیدونم این مادرا چی تربیت کردن 😐

دقیقا برو فقط دعا کن نسلت با وجود همجین پدر بی صلاحیتی نسوخت خودتو نبین با ازدواج کردن دوتا طایفه و ...

ممنونم عزیزم به خاطر همه کمک هات و دلگرمی هات

درسته من پیش خیلیا ضایع و سرشکسته شدم به خاطر این نامرد،

ولی خداروشکر همش دعامیکردم و به خدا میگفتم هرچی صلاحمه رو پیش بیار من راضیم و حالا هم خداروشکر

حلال کن؟میگفتی بهش تویه اوباش چی میدونی حلالیت یعنی چی ترس از خدا داشتی وقت یه انسانو میگرفتی ؟دو تر ...

چی بگم که جزو مقصرای اصلی مادرش بود

میدونی با این ببخش حلال کنا دیگه میخواست خیال خودشو راحت کنه که من روز بعد پیام دادم و شستمش و گفتم موجود ضعیف و بی اراده ای هستی و... و گفتم نمیبخشم، شاید هیچ تاوانی هم نده ولی همین که گوشه ذهنش بدونه من حلال نکردم و تا همیشه زره ای هم باشه دلشو اشوب کنه خوبه چون سرشکستم کرد پیش خانوادم

ممنونم عزیزم به خاطر همه کمک هات و دلگرمی هاتدرسته من پیش خیلیا ضایع و سرشکسته شدم به خاطر این نامرد ...

قربونت برم 

ببین حقیقتا خواهرمی بهت میگم 

دنبال اینجور گزینه ها نباش 

اینا واست مرد زندگی نمیشن

هرکی اومد جلو بهت گفت دوست دارم و اینا یه راست شماره باباتو بده بگو اگر خانوادم اجازه دادن آشنا میشیم زیر نظرشون 

اونوقت ببین کی زنگ میزنه کی در میره اگه دیدی اونی که در رفته باز میاد سمتت بگو بابات یا خانوادت حالشو جا بیارن این فقط رابطه یواشکی و قایمکی دو روزه میخواد 

قشنگ داره به صراحتا میگه شیش ماه تا یکسال و نیم از عمرتو برام اصراف کن بدون قید و ضمانت 

از این پسرا هیچی درنمیاد نه شوهر نه پدر باصلاحیت واسه بچت 

بچسب به اونایی که مرد زندگین و واقعا قصد ازدواج دارن کم نیستن پسرای که تصمیم ازدواج دارن و خانواده هاشون مصممن سروسامونش بدن توهم که وقتتو نمیخوای هدر بدی از اونجور دختراهم نیستی که دنبال بی تعهدی باشی بس بسم الله برو تو مسیر ازدواج نه دوستی قبل ازدواج 

واقعا خدا نگذره از دروغگوها شرمشون بیاد که خون به دل یکی می کنن واسه لذت موقت خودشون بخدا که باید جو ...

اون ب کنار ،خودت باید حواست جمع باشه که گول نخوری ،اگه بچه باشی میگیم اقتضای سنشه ولی دیگه بزرگ که میشی باید سنجیده عمل کنی ،باعقل ن با احساس ،هرکی از راه رسید دوبار  گفت دوست داغ،میمیرم برات باید خودتو بسپاری بهش؟؟ ،نباید ی کم از عقلت کمک بگیری ؟؟،چرا شما دخترا تا وقتی سرتون ب سنگ نخورده عاقلانه رفتار نمیکنید!!!؟  ، تهشم که ی عدتون گول میخورید و ب فنا می‌رید ، چقدر شما کمبود مهرو محبت دارید که تا یکی دست می‌کشه سرتون  تسلیمش می‌شید و می‌شید برده عشقی طرف؟؟ ، پسرم تا این رفتار شمارو میبینه طبیعیه ونیاز دارع قشنگ میتازونه و به هدفش میرسه با تمام لذت و در آخر با یک بای بای شمارو ترک می‌کند 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

قربونت برم ببین حقیقتا خواهرمی بهت میگم دنبال اینجور گزینه ها نباش اینا واست مرد زندگی نمیشنهرکی اوم ...

میدونی راستش رنج سی سال هستم و مورد ازدواج کمه و یجورایی از هول حلیم بقولا نزدیک بود بیفتم تو دیگ.. ترسیدم که مبادا دیگه کسی نیاد که واقعا اشتباه بود و مجرد موندن خیلی شرف داره به این رابطه و ازدواج

چند تا داماد دیگه داریم که خانوادگی واقعا با شخصیتن ولی این و شناخت کمی که از خانوادش دارم از همون اول نشونه های ناجور داشتن ولی من هی خودمو گول میزدم که نه خوبن فلانن 

خدا دلش واسه بابا و مادرم سوخت که زره زره ابرو جمع کردن

هرچند کارایی کردم که این مدت ضایع بود مثلا چند بار اجازه دادم بیاد محل کارم و کم و بیش همکارا فهمیدن ولی بازم اشکالی نداره این ضایع شدن میرزه به اینکه وارد منجلاب این ادم نشدم

چی بگم که جزو مقصرای اصلی مادرش بودمیدونی با این ببخش حلال کنا دیگه میخواست خیال خودشو راحت کنه که م ...

ببین عزیزم بخدا آشنایی به جهت ازدواج آداب داره 

هرچقدر اول آشنایی از منطق و عقل استفاده کنی بعدا زندگی رمانتیک تری داری ولی هرچقدر شروع آشنایی احساسی تر باشه به همون نسبت زندگی منطقی تر و اذیت کننده تری داری 

آشنایی اداب داره اون پسره که اومده تق تق زده در خونه شمارو 

میخوای آشنا بشی یه جلسه بیان خوششون اومد دو طرف بچه ها برن کافه یا گلزار شهدایی جای سالمی و ارومی باهم صحبت کنن نگاه میکنی میبنیی طرف دوساعت داره حرف میزنه یه بطری اب معدنی نخریده یعنی چی ؟یعنی که یا خسیسه یا بلد نمیدونه باید پذیرایی فراهم کنه تازه موقع خرج کردن و پذیراییش میفهمی چیا خریده قدرت خریدش چقدره چقدر خرج میکنه واسه یه اشنایی که جوابش مشخص نیست خودش یه معرفی نامس جلسه بعدی باز خانواده ها زنگ میزنن اگر خوششون اومد بسم الله جلسه بعدی خونه شما یا اقا پسر تو اتاق باز جلسات بعدی به همین منوال اینکه بشینی چت کنی و طرف احساساتی صحبت کنه مشخصه تهش هیچه 

اصلا احساساتی بودن واسه الان نیست اینا واسه زمان بعد از بله گرفتنه و هدیه دادن و ایناس که طرف بخواد یخ خانومو باز کنه اینطوری پیش بره  

اون ب کنار ،خودت باید حواست جمع باشه که گول نخوری ،اگه بچه باشی میگیم اقتضای سنشه ولی دیگه بزرگ که م ...

ببینید ایشون واقعا منو گول زد چون مادر و خواهرشو اورد منو دیدن و مدام از اینکه نظر خانوادم چیه میپرسید و یسری حرفای دیگه که من با خودم گفتم خب اینا نشونه اینه که تو درخواستش جدیه و واقعا خودت طرف عوضی بود و فقط این نبود که من گول چند تا دوست دارمو بخورم

هرچند بازم درست میگین و من باید رد فلگ ها خیلی بیشتر جدی میگرفتم