2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78927 بازدید | 388 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب تو رو ندم بهتره آلاف من مثل تو نیستم

مگه جوابی هم داری بدی ؟ 

خوبه همه شاهد بی ادبیت هستن 

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی
خجالب رو تو بکش که وقتی نمیدونی از تاپیک های قبل داره پاچه زناشویی می گیره دخالت نکن برايه مرد خودتو ...

چی میگی تو 

بخدا که رد دادی 

بکش بیرون دیگه اه 

لازم نیست برم همه چی رو ببینم ،همین پست اخرت کافی بود برا دخالت من 

در ضمن اینجا سایت عمومیه

چی میگی تو بخدا که رد دادی بکش بیرون دیگه اه لازم نیست برم همه چی رو ببینم ،همین پست اخرت کافی بود ب ...

وقتی همه چیزو ندیدی می تونی خفه خون بگیری همه گفتن مقصر اون خودشی رفتی بارانت دیگه اومدی چون همه حرف بارت کردن 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چی میگی تو بخدا که رد دادی بکش بیرون دیگه اه لازم نیست برم همه چی رو ببینم ،همین پست اخرت کافی بود ب ...

بیخیال

همینجوری شروع کرد به فحاشی به من

بابا اینجا تاپیک میزارن واسه کامنت

ظرفیت ندارن چرا میان ؟

پسری که ارث دوبل می‌بره واجب النفقه هم هست یعنی اگه مادر نداشته باشه پرداخت هزینه هاش به پسر واجب 

حلال حلال خیالت راحت

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
بیخیالهمینجوری شروع کرد به فحاشی به منبابا اینجا تاپیک میزارن واسه کامنتظرفیت ندارن چرا میان ؟

کم خودتو تحویل بگیر با اکانت دوم بای واقعا  

اونایی که میگفتن حق با ایشونه تحویل بگیرن خخخخنگفتم بیشعوره ؟گفتم# نگفتم بی ادبه ؟گفتم# نگفتم بی ف ...

اتفاقاً شما دعوا رو شروع کردی .اگر چه فلفل دلمه سبز دیگه آخر سر صبرش لبریز شد و جواب بسیار توهین آمیزی داد  و واقعا در این مورد هم کار ایشون خیلی زشت بود  

من از اول تاپیک خوندم و فوق العاده حرفهای نامربوط بهش زدی واقعا صفت خاله زنگه برازندته 

داخل یه تاپیک دیگه هم دیشب باز دعوا راه انداختی همه رو هم حواله دادی به امضای بی ادبانه ات

انسان باش خودت رو سبک نکن 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
دقیقا پدرشوهرمن ومادرشوهرم اینجورن بخدا واسه همه عروسا طلاخریدن واسه من هیچ واسه اوناماشین گرفتن واس ...

چقدر مثل منی. بله متاسفانه هیچ خیر و برکتی نداره، ما هم پولی که باید خرج درست کردن خونه مون بکنیم رو دادیم به برادر شوهرم تا قرضشو بده، پدر شوهرم کلی بهمون قرض داره و خودمون تو سختی و نکبت زندگی میکنیم، هیچ خیر و برکتی ام وارد زندگی مون نشده. تازه صد در صد مطمئن هستم این پولا هرگز قرار نیست پس داده بشن. 

کاملا اسی رو درک میکنم. پدر منم همینطور بود و سال‌های آخر عمرش خانواده شو شناخت. منم فکر کنم دم مرگم شوهرم دست از این کاراش برداره. 

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
کم خودتو تحویل بگیر با اکانت دوم بای واقعا

اگه آروم میگیری باشه اون اکانت دومه منه 

اما این صورت مساله و عوض نمیکنه !!!

واقعا خیلی مدل حرف زدنت زننده و دور از ادبه

کی حرف بار من کرده الان ؟؟؟ خون به مغزت نمیرسه داری هذیون میگی

با اکانت دومت اومدی کم زر زر کن کور درست بخون چی گفتم فعلا برو باشگاه هیکل قناستو درست کن