2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78928 بازدید | 388 پست
دقیقا تو همین تاپیک مزاحمت داشتید وگرنه چند تا کاربر مرد دیگه هم نظر دادن هیچ کس به اونها واکنش منفی ...

شما از نیمه راه رسیدی و طبیعیه در اون حد که دیدی نظرت رو بگی ، شاید من بدونم قضاوتت اشتباهه اما چون شما نمیدونی نمیتونم ازت دلگیر بشم ، به این دلیل که بحث از یه تاپیک دیگه شروع شد و مخاطبی که داشتم باهاش حرف میزدم به هیچ دلیلی شروع کرد به من فحاشی کردن ، چرا ؟

چون از خرابی سایت ناله کردن و من گفتم این مشکل خرابی سایت از سرور هست و از دست صاحب سایت خارجه و باید سرور تعویض بشه تا ترافیک بالای سایت باعث کند شدن سایت نشه ، که ایشون نمیدونم از کجا دلش پر بود شروع کرد به ناسزا گفتن به من ک تو چاپلوس و پاچه خار مدیری و حتما این چاپلوسی علتش .... نگم حرفا رو بهتره 

وگرنه من این همه تاپیک ها بودم با کسی هم داستانی نداشتم ، حالا هرکس هر جور دوست داره میتونه برداشت کنه اما قضاوت نه 

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادرشوهر تو خوبه که‌

من ماهی ۲۰از شوهرم میکشه

بنده هم زنگ زدم شستم آویزونش کردم رو بند

گفتم حرامه و به گردنت تا قیامت تا ببینم تاثیر داره

ما درآمد ثابت نداریم همسرم پیمانکاره‌ شاید یهو چند وقت کار نگیره اما این زن اصلا به این چیزا کاری نداره احمق

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

میدونستی شرعا پدر ومادرشوهرمیتونن بیان توخونه پسرشون هرچی میخوان بردارن ببرن وحلاله یا مثلا پول بدن دست پسرشون وسود بگیرن واسه همه ربا محسوب میشه واسه اینا حلاله.شرعی وقانونیه ولی اخلاقی رو نمیدونم چون چراغی که به خانه رواست به مسجدحرامه

شما از نیمه راه رسیدی و طبیعیه در اون حد که دیدی نظرت رو بگی ، شاید من بدونم قضاوتت اشتباهه اما چون ...

درسته من قبلشو نمی‌دونم در این صورت به نظر میاد حق با شماست .اما من هنوزم میگم مجازی اصلا ارزش نداره که توش بخواید بحثو کش بدید و اعصابتونو خراب کنید. منم شده بعضی وقتا یکی اومده دعوا کرده نهایت دو سه تا کامنت جوابشو دادم دیدم متوجه نمیشه یا خودشو میخواد بزنه به نفهمی .دیگه اصلا جواب نمی‌دم چون میگم حیف وقتم، چشمام ، دستام ،گردنم که بخوام برا آدم دعوایی هدرش بدم .تهش دیگه گزارشه که میزنم

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
یکی هست در شرف اشناییم کلا هفت سال با شوهرش زندگی کرده و چهارتا بچه زاییده و شوهرش مرده الان پسراش ب ...

بعد عقلتو گذاشتی پشت سرت و میخوای باهاش ازدواج کنی؟!

که بعد جرش بدی؟!

خوشگلم اونکه جر میخوره و حذف میشه نو این بازی خودتی

عزیزم اگه ی روز زن بخاد طلاق بگیره مرد هیچ حقی در بربر طلاهای زن نداره. چجوری مال مرد حساب میشه؟

بزار یه چیزی بگم بدونی عزیزم طلا مال کسی هست که فاکتور به نامشه اگه فاکتور به نام شوهرت باشه و اون خریده طبق قانون مال اونه و حبه حساب میشه این که تو استفاده میکنی با نه فرقی نداره مال شوهرت هست و می تونه پس بگیره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

اصلا حلال نیست داره حق تورو خرج مادرش میکنه اصلا از وظایف مرد متاهل نیست خرج موارد بیخود مادرشوهر کنه انقدر حرصم اومده که نگو چون از اول چیزی نگفتی الان پر رو شده حق تورو میده مادرش

لایک نکنید !

هدیه رو پس گرفتن جایز نیست ولی خب دیگ دادی رفته

بجاش از چیززای دیگه بزن من باشم عیدی نمیبرم دیگ یا روز مادر وقتی اینطور دلخور بشم

ولی شوهرتو بشناس ببین چجوریاست

شایدم قرض داده بهشون

به هر حال مادرشه خداروهم در نظر بگیر

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
با پول خودش خریده بیشترم به نیت سرمایه گذاری ولی من برای هر چیزی راضی بشم خرجش کنه برای مادرش راضی ن ...

عزیزم ،شاید مادرشوهرت دلت رو شکسته و....

ولی واقعا اصلا به شما ربط نداره،  شما چه در داخل و چه خارج اصلا در هر دین و آیینی بری بگی ،راضی نیستم شوهرم مثلا طلام رو بفروشه (در حالی که پولش رو خودِ شوهره داده باشه) بهت میگن این اصلا برا تو نبوده که...

حالا مثلا بگی برا مادرت خرج نکن که باید بگم در تمام ادیان مادر مقدس محسوب میشه...

میدونم ناراحت میشی ،حرص میخوری 

ولی هرجا بری خودت محکوم هستی:(

از این دید هم نگاه کن که خودت بری سرِ کار ،همسرت میتونه در مورد خرج کردنش بهت خورده بگیره؟!!

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام