من تازه فهمیدم حامله ام خواهرم ماه هشتمشه ،راسته که دوتا خواهر حامله باشن باید بینشون خون ریخت؟ ما که فقط روز زایمان خونواده شوهر گوسفند سر میبرن ،ولی مادرشوهر خواهرم گفته خون بریزین
اگر توان مالیش رو دارید که عالیه از چیش میترسی خب نگاه نکناما کلا گوسفند با ذبح شرعی به کمال میرسه ت ...
ممنون عزیزم چون خاطره بددارم شب عروسیمون که چندماه پیش بود گوسفند فرار کرد بعد بااینکه من گفتم گناه داره دیگ نکشینش ولی به زور گرفتنش سرشو بریدن خیلی دستو پا زد تا من از رو خونش رد شدم یادم میاد حالم بدمیشع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون عزیزم چون خاطره بددارم شب عروسیمون که چندماه پیش بود گوسفند فرار کرد بعد بااینکه من گفتم گناه ...
عزیزم به چیزای مثبت فکر کن دیگه تودلی داری هر چیزی روی بچت تاثیر میذاره...سعی کن نگاه نکنی
انشاالله به خیر و خوشی هردوتاتون پا سبک کنید و نی نی های سالم و صالح به بغل بگیرید😍😍😍
اگه یادت موند برای منم دعا کن حاجت روا بشم🥲😘
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚