سلام به همگی الان که دارم خاطراتمو براتون می نویسم تو سی سالگیم و حداقل بیست سال عمرم درگیر چاقی بودم کاربری جدید زدم چون تو کاربری اصلیم خیلی ها منو میشناسن اسم شهرمو اسم خودمو گفتم. همه اش از قبل تایپ شده است صبور باشید تا براتون بزارم یه کم طولانی لطفا صبور باشید
یعنی میخوای عمل اسلیو حل کرد مشکلت رو من دخترعموم عمل اسلیو کرد عفونت کل بدنش رو گرفت و فوت شد دور ا ...
من عمل مینی بای پس کردم
کلا جراحی سنگینی اشاره کردم یکی از فامیل های دورمون فوت کرد با اینکه دکتری که من پیشش رفتم از بهترین دکترهای ایران بود و بیمارستان خصوصی و تخصصی باز هم متاسفانه یه خانم ۲۲ ساله که یه هفته قبل من عمل کرد بعد دو هفته فوت کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای نه دنبال چاقی نباش من کل عمرم همه میگفتن لاغری زشتی رفتم دنبال چاقی خوردم خابیدم چربی جم شد ت شکمم شکم زدم ناجور انگار ۹ماه حامله ام دنبال راهی ام باز لاغر شم حوصله ورزش ندارم ونمیتونمم باز نخورم هی دلم میخاد بخورم یک هفتس ناهار شام میخورم ولی قندو شکر حذف کردم درطول روز و شب جز شام و ناهار هیچ نمیخورم همونم بقیه اندامم خوبه فقط شکمم خیلی بد الان میگم کاش لاغر باشم چوب خشک باشم ولی شکم اینجور نبود اراده و حوصله ورزش ندارم همه میگن لاغر نکن بکنی زشت میشی میگم درک کاش یک دمنوشی چیزی بود میخوردم شکمم میرفت افسرده شدم خیلی بزرگه شکمم.واسه چاقی رفته بودم دکتر اعصاب بهش گفتم اشتهام نی قرص نوشت اونو خوردم عین گاو اشتهام بازشد ظرف ۶ماه اندامم اوکه شد الان دوماهه نمیخورم قرصو ولی اشتهام هست هنوز و اصن شکمم ناجور تقصیر خودم میخوردم میخابیدم تحرک نداشتم همش جم شد ت شکمم هیچوقت دنبال چاقی نباش منی ک کل عمر ت سرچ گوشی دنبال چاقی ت بازار ت عطاریا دنبال دارو چاقی چاق نمیشدم هرکار میکردم الان ک شدم خیلی پشیمانم کاش مث سابق شم دعا کن
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
من تو دوران راهنمایی به ۸۵ کیلو رسیدم ولی تا اومدم برم اول دبیرستان شدم ۵۸ انقدر رژیمهای الکی گرفتم از اون روز تا ثابت بمونم الان معدم داغونه هیچی نمیتونم بخورم و خیلی لاغر شدم