2777
2789
عنوان

قصه زندگی یه دختر چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 7961 بازدید | 90 پست
یعنی میخوای عمل اسلیو حل کرد مشکلت رو من دخترعموم عمل اسلیو کرد عفونت کل بدنش رو گرفت و فوت شد دور ا ...

من عمل مینی بای پس کردم 

کلا جراحی سنگینی اشاره کردم یکی از فامیل های دورمون فوت کرد با اینکه دکتری که من پیشش رفتم از بهترین دکترهای ایران بود و بیمارستان خصوصی و تخصصی باز هم متاسفانه یه خانم ۲۲ ساله که یه هفته قبل من عمل کرد بعد دو هفته فوت کرد

منم یه دوست تپلی دارمالبته اون هنوز عمل نکردههمیشه هم از چاقی و خرید لباس ناراضیه اما ورزش نمیکنه چو ...

واقعا ورزش با وزن بالا خیلی آسیب زننده است . ان شاالله که زودتر مشکل دوستت حل بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله زودتر به آرزوت برسی عمل خطرناکه ولی برای من بهترین راه حل بود جوری بود که میگفتم یا مرگ یا ...

سلام عزیزم خیلی برات خوشحالم که همونی داری میشی که ارزوشو داشتی انشالله که همیشه سلامت باشی

منم وزنم بالاست رسیدم به 95 پارسال با ورزش 17 کیلو کم کردم امسال دوباره برگشت 

انشالله منم بتونم وزنمو بیارم پایین

اشکال نداره

وای نه دنبال چاقی نباش من کل عمرم همه میگفتن لاغری زشتی رفتم دنبال چاقی خوردم خابیدم چربی جم شد ت شکمم شکم زدم ناجور انگار ۹ماه حامله ام دنبال راهی ام باز لاغر شم حوصله ورزش ندارم ونمیتونمم باز نخورم هی دلم میخاد بخورم یک هفتس ناهار شام میخورم ولی قندو شکر حذف کردم درطول روز و شب جز شام و ناهار هیچ نمیخورم همونم بقیه اندامم خوبه فقط شکمم خیلی بد الان میگم کاش لاغر باشم چوب  خشک باشم ولی شکم اینجور نبود اراده و حوصله ورزش ندارم همه میگن لاغر نکن بکنی زشت میشی میگم درک کاش یک دمنوشی چیزی بود میخوردم شکمم میرفت افسرده شدم خیلی بزرگه شکمم.واسه چاقی رفته بودم دکتر اعصاب بهش گفتم اشتهام نی قرص نوشت اونو خوردم عین گاو اشتهام بازشد ظرف ۶ماه اندامم اوکه شد الان دوماهه نمیخورم قرصو ولی اشتهام هست هنوز و اصن شکمم ناجور تقصیر خودم میخوردم میخابیدم تحرک نداشتم همش جم شد ت شکمم هیچوقت دنبال چاقی نباش منی ک کل عمر ت سرچ گوشی دنبال چاقی ت بازار ت عطاریا دنبال دارو چاقی چاق نمیشدم هرکار میکردم الان ک شدم خیلی پشیمانم کاش مث سابق شم دعا کن

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

خداروشکر به چیزی که خواستی رسیدی خیییلی برات خوشحال شدم 😍😍

دختر خواهر من ۱۱سالشه و خیلی چاقه متاسفانه

همه ی این حس هایی که تو لباس و این مسائل چاقی هست طفلی اینم داره و خیلی اذیت میشه

سلام اسی منم مشکل چاقی دارم

میشه درمورد شل شدن پوستت یکم بگی 

هم بار اولی که کم کردی و شدی ۶۸ هم بار دوم 

هر بار چقد پوستت شل شد من خیلی نگرانشم وزنم‌ کم کنم۲۰ کیلو و از الانم زشت تر بشه.‌.

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من ۹۰ شده بودم 

اخرین بار وزن کردم ۸۵ بودم 

خیلی درکت کردم اسی =*)

چاقی خیلی سخت و بده 

منکه ی مدت خواستم با ورزش کم کنم زانو درد اینا گرفتم ..

فعلا تمرکز کردم رو غذا 

اگه این اشتهایه لامصب بزاره

ان شاالله زودتر به آرزوت برسی عمل خطرناکه ولی برای من بهترین راه حل بود جوری بود که میگفتم یا مرگ یا ...

قربونت برم 🥺 من فعلا به اون مرحله نرسیدم ولی الانمم اصلا دوست ندارم

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: