سلام به همگی الان که دارم خاطراتمو براتون می نویسم تو سی سالگیم و حداقل بیست سال عمرم درگیر چاقی بودم کاربری جدید زدم چون تو کاربری اصلیم خیلی ها منو میشناسن اسم شهرمو اسم خودمو گفتم. همه اش از قبل تایپ شده است صبور باشید تا براتون بزارم یه کم طولانی لطفا صبور باشید
سلام اسی منم مشکل چاقی دارممیشه درمورد شل شدن پوستت یکم بگی هم بار اولی که کم کردی و شدی ۶۸ هم بار د ...
برای اینکه شل نشی باید حجم پروتئین غذاتو زیاد کنی یعنی اگر ۸۵ کیلویی حداقل باید ۸۵ گرم پروتئین بخوری تو زیره بزنی مقدار پروتئین هر غذایی و زده بعدم بدنسازی بری تا جمع بشی قشنگ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط خواهر شوهره حسودت که گفته بسه دیگه😂مادرشوهرتم خیلی بیشعوره ببخشید رک گفتم
کلا حرف مفت زیاد میزنن الان علنا میگن داغون شدی نابود شدی به هم ریختی . ولی همینا دائم سر چاقیم صد تا حرف بارم کردن .الان مهم ترین چیز برام آرامش ذهنی و روانی که دارم