سلام من یه سوال مهم دارم لطفا فقط باتجربه ها بگن دلیلش رو
چهارماه پیش نامزدم یعنی د.پسرم خودش کات کرد هردو بشدت بهم علاقمند بودیم ادم شکاکی بود میخواست آزاد باشه اما من تو قفس منم قبول نکردم اونم گفت نمیتونم با این وضعیت کنار بیام گفت فرصت میخام فکر کنم و از رابطه میخاست خارج بشه و به عنوان هم صحبت دوست اجتماعی باهام بمونه منم قبول نکردم و الان چهارماه که روی یک لج لجبازی تعقیب گریز با همیم در اینکه عاشق من شده و منم عاشقشم شکی نیست فقط هیچکدوم از مواضعمان کوتاه نمیایم بارها تو این چهارماه خواسته برگرده و اما فقط دوست بمونیم متوجه شدم که هیچ قیمتی حاضر نیست از دستم بده میدونم که دوست دختر فاب نداره از بس که اخلاق گند داره اما مدام تو اینستا تلکرام میخاسته نشون بده در حد تابلو که من با خیلیا هستم حتی تو کافه یه نفر گفت خواهرش بفرسته بیاد که مثلا من فکر کنم دوست دخترشه هر روز جلو در کافه میشینه منتظر من اما هروقت منو میبینه شروع میکنه عوضی بازی بارها بهش گفتم که فقط تو رابطه جدی میمونم اهل روابط دو روزه نیستم ✅الان تنها سوالم اینه با توجه به اینکه خودش کات کرده و منم پذیرفتم چرا همش میخاد بهم ثابت کنه با کسی هست خب به من چه دلیلش چیه چرا یه پسر این مدل رفتار میکنه اونم چهارماه هرجا میرم یهو میاد از جلوم رد میشه و …..کلا پیگیره چی تو مخش نمیتونم بفهمم