2777
2789

یعنی فشار میخورم ازین که شب تا صبح بیدار موندم عین خر خوندم بعد وضعم اینه😐

حالا نخونده باشم میگفتم نخوندی تقصیر خودته...  منه بدبخت که بیشترین زمان خوابم چهار ساعت بود! یعنی خندم داره میگیره از وضعیتم  انگار بخونی نخونی فرق نداره🙄

الان میزارم 

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واقعا چرا اینجوری تصحیح کردن من حتی امتحانات میان ترم نهایی هم خوب دادم و برگم طبق پاسخ نامه تصحیح شد اما الان خیلی بد تصحیح کردن 

راستی الان رفتم تو سایت نوشته مهلت اعتراض تمومه واقعا ؟

از من بدتری یعنی کلا شب های امتحان یک ساعت می‌خوابیدم طول سال هم پاره شدم بعد نمره هام جوریه که به ز ...

یازدهمی؟ میدونی چرا میزنه مهلت اعتراض تمومه؟؟ تازه ظهر دادن کارنامه

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

از من بدتری یعنی کلا شب های امتحان یک ساعت می‌خوابیدم طول سال هم پاره شدم بعد نمره هام جوریه که به ز ...

بخداااااا معذرتا کونمونو پاره کردیم دیگه چقد؟ 

منم واقعا چرا اینجوری تصحیح کردن من حتی امتحانات میان ترم نهایی هم خوب دادم و برگم طبق پاسخ نامه تصح ...

وای برای منممم ولی تازه ظهر دادن چجوری مهلت ۴۸ ساعته تموم شده

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

نمراتت واسه دهم پایینه

میدونم باور کن میدونم ولی جررر دادم خودموو بیشتر ازین نمیتونممم