2777
2789
عنوان

برو بچز بیاین پری نامرد اومد سراغم دیشب سرکــ کشید😲😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 68 پست
بچها کسایی ازمایشات قبل از بارداری دادن یه راهنمایی کنن😔

سلام گلم.

باید بری پیش ی متخصص خوب و با حوصله و خوش اخلاق. اینا خیلی مهمه. چون اگه اینطوری نباشن الکی فقط آدمو سرمیچرخونن و چون اصلاً ب حرفای آدم گوش نمیدن  دوا درمون اشتباهی میکنن و فقط میخوان از سر خودشون رفع کنن مریضا رو...

برو پیش ی متخصص خوب و معروف، بهت آزمایشات قبل از بارداری میده و ی سونو هم میده ک ببینه بدنت در چ وضعیتیه و آمادگی واسه بارداری داره یا نه.

خودشم بهت میگه چ زمانی باید بری آزمایش و سونو.

بعضی وقتا میگن باید پری باشی، بعضی وقتا هم میگن نباید پری باشی. نمیدونم رو  چ حسابی میگن.

ولی برو حتماً و تحت نظر دکترت باردار شو. ❤

ایشالا ک موفق و مامان بشی 😘❤

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
عزیزم تلفظش پی سی اُ دی یعنی تخمدان پلی کیستیک

چند ماه اقدام بودی ک رفتی دکتر اینو گفت گلم؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها کسایی ازمایشات قبل از بارداری دادن یه راهنمایی کنن😔

من قبله اقدامم رفتم ازمايش دادم

يه پاپ اسمير بود 

يه سري ازمايشاي ديگه مثله تيروئيد و lh,fsh,Amh اينا

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
همون تنبلی تخمدانه دیگه

تنبلی تخمدان و مشکل پلی کیستیک با هم فرق داره کسی که تنبلی تخمدان داره پریود هاش نامنظمه و حتی پریود نمیشه ولی کسی که پلی کیستیکه  پریود میشه و منظمه که معمولا در همه موارد با متفورمین مشکل برطرف میشه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
سلام گلم. باید بری پیش ی متخصص خوب و با حوصله و خوش اخلاق. اینا خیلی مهمه. چون اگه اینطوری نباشن ال ...

اره واقعا گلم بخدا چن بار رفتم همش گفتن تو سنت کمه تا یکسال عادیه برا زنکه ی خر میگم واسم سونو بنویس میگ اگ یه بار دیگ اینجور شدی بیا تا واست بنویسم😐😐😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
تنبلی تخمدان و مشکل پلی کیستیک با هم فرق داره کسی که تنبلی تخمدان داره پریود هاش نامنظمه و حتی پریود ...

اره من همـــــــیشه قبل از اقدامم پریودیام منظم بود ولی بعد از اقدامم ک الان چهار ماه اقدامم ماه اول بیست روز عقب انداخت دوباره دوبرج منظم این ماهم ۲۷روز

چند ماه اقدام بودی ک رفتی دکتر اینو گفت گلم؟

من تازه میخواستم اقدام کنم پریودم عقب افتاد البته لکه بینی داشتم همش رفتم دکتر که گفت این مشکل و دارم و متفورمین داد و گفت جلوگیری نکنم چون معلوم نیست کی بچه دار بشم و خلاصه کلی من و ترسوند ولی همسرم بچه نمیخواست و گفت هنوزم جلوگیری کنیم ولی اولین باری که جلوگیری نداشتم باردار شدم‌.دکترم گفت بخاطر همین متفورمین بوده چون باعث میشه تخمک گذاری بهتر انجام بشه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
مگه بی بی چک الکی مثبت میشه؟اونم سه تا

نمیدونم اگ شانس من باشه اره میشه تازه از این گرونام بود😔😔😔😔😔