2777
2789
عنوان

برو بچز بیاین پری نامرد اومد سراغم دیشب سرکــ کشید😲😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 68 پست
حالا من برعكس شماها از وقتي رفتم اقدام همش پريودام جلو ميفته

نشونه ی خوبیه گلم رحمت داره اماده میشه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا گلم بخدا چن بار رفتم همش گفتن تو سنت کمه تا یکسال عادیه برا زنکه ی خر میگم واسم سونو بنویس ...

نه عزیزم. اصلاً سن ربطی نداره. مگه چند سالته؟؟

دکترتو عوض کن!! قحطی دکتر ک نیومده. چ فراوونه دکتر. من خودم پیش بهترین دکترا رفتم و چندین بار هم دکتر عوض کردم. ولی از بین اینا بهترینشو انتخاب کردم.

الان خداروشکر این دکترم هم خیلی خوش اخلاقه هم با تجربه ست هم الکی آزمایش و سونو نمیده (مث بقیه 😞) الکی هم نمیگه دم ب ساعت هی بیا  بیا ... قرص و داروی اضافه هم نمیده.

پول ویزیتشم کمتره نسبت ب بقیه.

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
بنظرتون تو اقدام حلقه کمر بزنم اشکال داره؟؟

نمیدونم خاهر اگ باردار نباشی اشکال نداره

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نه عزیزم. اصلاً سن ربطی نداره. مگه چند سالته؟؟ دکترتو عوض کن!! قحطی دکتر ک نیومده. چ فراوونه دکتر. ...

کدوم شهری خاهر؟

کدوم شهری خاهر؟

من رشت هستم عزیزم. 😊

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
نمیدونم اگ شانس من باشه اره میشه تازه از این گرونام بود😔😔😔😔😔

😢😢منم دیروز دوتا از این نواری ها زدم مثبت بود دوتا قطره چکونی زدم منفی بود گیج شدم کلا.... ‌دوساله منتظرم همه امیدم به جواب مثبت آی یو آی

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
من تازه میخواستم اقدام کنم پریودم عقب افتاد البته لکه بینی داشتم همش رفتم دکتر که گفت این مشکل و دار ...

عه واقعاً ... 🙁

گلوکوفاژ بهت داد عزیزم؟؟

تنبلی تخمدان یا اضافه وزنی چیزی نداشتی؟؟

عه واقعاً ... 🙁 گلوکوفاژ بهت داد عزیزم؟؟ تنبلی تخمدان یا اضافه وزنی چیزی نداشتی؟؟

آره اولش گلوکوفاژ ولی بعدش متفورمین ایرانی خوردم چون بهم میسازه.اضافه وزن و تنبلی تخمدان ندارم ولی پلی کیستیکم که با متفورمین مشکلم برطرف شد

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
آره اولش گلوکوفاژ ولی بعدش متفورمین ایرانی خوردم چون بهم میسازه.اضافه وزن و تنبلی تخمدان ندارم ولی پ ...

آها... ب سلامتی عزیزم. خداروشکر ❤

😢😢منم دیروز دوتا از این نواری ها زدم مثبت بود دوتا قطره چکونی زدم منفی بود گیج شدم کلا.... ‌دوساله ...

انشاالله به زودی تو هم مادر بشی عزیزم.امضات و خوندم و خیلی متاثر شدم.انشاالله دامن همه ی بانوان سرزمینم سبز باشه.

دعام کنید بچها محتاجممم

واست صلوات فرستادم عزیزم.انشاالله بزودی مادر بشی.ولی یه راهکار خواهرانه میخوام بهت بدم سعی کن تا چند وقت به بچه فکر نکنی و آرامشت و چند برابر کنی باور کن وقتی استرس نداشته باشی به امید خدا باردار میشی