2777
2789
عنوان

برو بچز بیاین پری نامرد اومد سراغم دیشب سرکــ کشید😲😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 68 پست
منم امروز صبح پري شدم دارم از دل درد ميميرم  گلاب به روتون ببخشيدا چي بخورم كه بياد خيلي كمه ب ...

من دل درد و کمردرد ندارم معلوم چرا از صبیم ک رفته دستشویی دیگ قطع شد.ای خدا...رازیانه گلم با نبات بخور.اویشنم خوبه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موعد پریودمه سه روزه میگذره لک دارم ولی پریود نمیشم.کلافم کرده.اخه یه نیم اقدامی هم داشتم.از اون ...

ان شاالله بارداری گلــــــــم😍😍😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
من آزمایشات تکمیلی دادم.ژنتیک،هورمونی،ایمنی،انعقادی  خدا رو شکر سالم بودم.

باید بری مطب بگی دکتر اینا رو واست بنویسه؟

من كه دارم ميغلتم

اخی عزیزم اره میدونم کشیدم همیشه دردشو ولی این دفعه درد ندارم نمیدونم چرا

منم یه بار اینجوری شدم رفتم دکتر گفت pcod هستم و واسم متفورمین نوشت بعد از چند ماه باردار شدم ولی خبر نداشتم چون دیگه ذهنم و درگیر بچه نکرده بودم حتی یه درصد هم احتمال نمیدادم واسه همین گفتم حتما مثل قبل مشکل پیش اومده.رفتم دکتر گفت شش هفته باردارم اما قلب تشکیل نشد و سقط شد.به نظر من اگه بچه میخوای بی خیال باش.چون این نگرانی باعث میشه استرس بگیری و باردار نشی.ولی وقتی بی خیال باشی و آرامش داشته باشی مطمئن باش دفعه اول باردار میشی.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
ان شاالله بارداری گلــــــــم😍😍😍😍

مرسی عشقم

اگه بارداری سالم باشه امیدوارم باردار باشم.وگرنه که بخواد مثل قبلی سقط شه باردار نشم بهتره.

برای امضات صلوات فرستادم.انشالا هر دومون صاحب نی نی سالم بشیم.

باید بری مطب بگی دکتر اینا رو واست بنویسه؟

اره برو دکتر بگو ازمایشات قبل بارداری برات بنویسه,وحتما از وضعیتت بگو تا بارت سونو از رحم و تخمدانات هم بنویسه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
منم یه بار اینجوری شدم رفتم دکتر گفت pcod هستم و واسم متفورمین نوشت بعد از چند ماه باردار شدم ولی خب ...

پی کد چیه گلم؟؟😲😲😲😲😲

مرسی عشقم اگه بارداری سالم باشه امیدوارم باردار باشم.وگرنه که بخواد مثل قبلی سقط شه باردار نشم بهتر ...

ان شاالله عزیزدلم