بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تجربه این و ندارم ولی تزریق چربی رو صورت دوستم انجام داده بود دو سه هفته طول کشیده بود ورمش کامل ...
منم از همینش میترسیدم ولی پیج دکتر رو که دیدم هایلایت رضایت خیلی داشت همه گفته بودن حتی حس جنسیشون بیشتر شده و اعتماد به نفسشون بالا رفته.منم دیگه اعتماد کردم.شنبه عمل کردم.هنوز 4روزه.رابطه جنسی نداشتم که ببینم چجوری شده و تا یه ماه کلا ممنوعه واسم
منم از همینش میترسیدم ولی پیج دکتر رو که دیدم هایلایت رضایت خیلی داشت همه گفته بودن حتی حس جنسیشون ب ...
واسه ورمش که کلا برای تزریق چربی حالا هرکجا باشه دو هفته تا سه هفته ورم داره
ففط اینکه عزیزم بعدا میشه تاپیک بزنی از تجربه ات بگی که عملش چجوری بود و حست بود یا نه
منم میخوام انجام بدم ولی خیلی میترسم
یه سوال دیگه هزینه لابیا پلاستی حدودا چقدره
تو مانند رگههای نور که از بین درختان میتابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐