2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تزریق چربی و نانوفت انجام دادم.گفتن روشن تر میشه .ولی برای تیرگی باید روشن سازی انجام بدید

ببین تزریق چربی و ژل کلا ورم داره اولش ب خصوص تزریق چربی ولی بعدش ک ورمش میخوابه پفش کمتر میشه

اون قسمتم خب با لیزر برش خورده تا چند وقت التهابش طبیعیه فقط مراقبت کن خدای نکرده عفونت نکنی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
ببین تزریق چربی و ژل کلا ورم داره اولش ب خصوص تزریق چربی ولی بعدش ک ورمش میخوابه پفش کمتر میشهاون قس ...

الان اینقد ورم دارع که خیلی زشت شده 

خدا کنه زود ورمش بخوابه 

الان اینقد ورم دارع که خیلی زشت شده خدا کنه زود ورمش بخوابه

اره چربی کلا اینجوریه اولش معمولا دو سه هفته طول میکشه تا کاملا بخوابه ورمش و خوشگل بشه

من تجربه این و ندارم ولی تزریق چربی رو صورت دوستم انجام داده بود دو سه هفته طول کشیده بود ورمش کامل بخوابه

منم خیلی دوست دارم تزریق و لابیا پلاستی انجام بدم ولی میگن ممکنه حس و کم کنه ببخشید میپرسم جسارت نباشه برای شما این اتفاق افتاده؟

از اینش خیلی مترسم

من تجربه این و ندارم ولی تزریق چربی رو صورت دوستم انجام داده بود دو سه هفته طول کشیده بود ورمش کامل ...

منم از همینش میترسیدم ولی پیج دکتر رو که دیدم هایلایت رضایت خیلی داشت همه گفته بودن حتی حس جنسیشون بیشتر شده و اعتماد به نفسشون بالا رفته.منم دیگه اعتماد کردم.شنبه عمل کردم.هنوز 4روزه.رابطه جنسی نداشتم که ببینم چجوری شده و تا یه ماه کلا ممنوعه واسم 

ووویییی بی صبرانه منتظر خوشگل شدنشم🤣🤣🤣

انشاللههههه نگران نباش درست میشه خواهر

این همه تحمل کردی دوهفته ام روش  

انشاللههههه نگران نباش درست میشه خواهراین همه تحمل کردی دوهفته ام روش

همین دیگه . انقد کم طاقتم.دوس دارم زود خوب شم.بهم سه روز استراحت مطلق داده.ولی من از روز اول یه دقیقه هم ننشستم

منم از همینش میترسیدم ولی پیج دکتر رو که دیدم هایلایت رضایت خیلی داشت همه گفته بودن حتی حس جنسیشون ب ...

واسه ورمش که کلا برای تزریق چربی حالا هرکجا باشه دو هفته تا سه هفته ورم داره

ففط اینکه عزیزم بعدا میشه تاپیک بزنی از تجربه ات بگی که عملش چجوری بود و حست بود یا نه

منم میخوام انجام بدم ولی خیلی میترسم

یه سوال دیگه هزینه لابیا پلاستی حدودا چقدره

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
واسه ورمش که کلا برای تزریق چربی حالا هرکجا باشه دو هفته تا سه هفته ورم دارهففط اینکه عزیزم بعدا میش ...

خدایی ترس داره منم خیلی میترسیدم ولی دیگه جلو ترسم وایستادم.اره حتما تایپیک میزنم دوباره.

لابیا پلاستی و هودکتومی13تومن

تزریق چربی 8و400