2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار کارش واقعا خوبه؟ چرا میگن خوب نیست و زیاد مراجعه کننده نداره اکثرن میرن چشم پزشکی خیلی کم سمت ...

من خیلی تحقیق کردم درباره همه رشته ها

بینایی سنجی الان داره رو بورس میاد

اینا عینک میسازن اصلا به چشم پزشک کاری ندارن

اکثرا هم ۳ روز در هفته کار میکنن اونم پاره وقت

اما درامدی که ملت هرروز ۸ ساعت کار میکنن رو دارن

زیست ۱۷شیمی ۱۸ریاضی ۱۹فیزیک ۱۷عربی ۱۶فارسی ۱۶/۵دینی ۱۸/۵زبان ۱۵سلامت ۱۵هویت‌۱۵بنظرت این نمرات چ تراز ...

۷۵۰۰ تا۸۰۰۰ تقریباً

اما نه به این حرفا اطمینان کن نه همه ی سایتای تخمین

اونام چرت میگن معمولا .

تا نتایج نیومد ذهنتو درگیر نکن.

نمره زیستت عالیه خیلی ترازتو میبره بالا

من خیلی تحقیق کردم درباره همه رشته هابینایی سنجی الان داره رو بورس میاداینا عینک میسازن اصلا به چشم ...

درمورد دندان پزشکیم اطلاع داری؟؟؟ اگ دارین میشه درمورد تحصیل و درآمد و اینکه کی میتونیم کارمون شروع کنیم بگید ممنون میشم 

۷۵۰۰ تا۸۰۰۰ تقریباًاما نه به این حرفا اطمینان کن نه همه ی سایتای تخمیناونام چرت میگن معمولا .تا نتای ...

میدونی نمرات پارسالم خیلی بد تر بود تراز ۷۱۰۰ داد

الان میگم میشه اینا 8200 بده لاقل🥹

درمورد دندان پزشکیم اطلاع داری؟؟؟ اگ دارین میشه درمورد تحصیل و درآمد و اینکه کی میتونیم کارمون شروع ...

دندون مثل قبل درامد نداره دیگه ، مثلا همین تهرانو که میبینی شونه به شونه مطب دندون پزشکیه 

دراد نجومی منظورمه ها

اما بازم بهترین رشته علوم پزشکیه شکی توش نیست

بستگی به علاقتونم داره 

مثلا من اگه رتبم میخورد فیزیوتراپی اولین انتخابم بود

اما من ندیدم کسی رتبش به دندون بخوره اما بره فیزیو مثلا.

دندون بعد از تخصص گرفتن عالیه .