2777
2789

لطفاً توضیح بدید راجع به عملتون. دکتر تون کی بوده؟ چند وقته عمل کردید ؟ راضی هستید یا نه؟ و هزینش چقدر شد

و کسی پیش دکتر حسن پور عمل کرده؟

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

کامیابی یک سال  و نیم پیش راضیم هزینه هم ۵۰

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم پیش ارش حقیقی عمل کنم گفت عملت نمیکنم بینیت گوشتیه و قوز نداره 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

کامیابی یک سال و نیم پیش راضیم هزینه هم ۵۰

قیمت گرفتم اتفاقا

گفت ۸۵ به بالا  

بینی شما گوشتی بود یا استخوانی ؟

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

چه بد عمل کرده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

این چیه  

دکتر کامیابی

۹۵ تومن البته ترمیم بودم عمل اولیش فک کنم ۶۰ اینطورا باشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قیمت گرفتم اتفاقاگفت ۸۵ به بالا بینی شما گوشتی بود یا استخوانی ؟

گوشتی

پس تو این یک سال و نیم چه قدر گرون تر کرده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دکتر ناصر مرادی3514 روزه عمل کردمفعلا ورم داره

بینی تون گوشتی بود یا استخوانی ؟

طبیعی عمل کردید ؟ یا نیمه فانتزی و فانتزی؟

دکتر کامیابی۹۵ تومن البته ترمیم بودم عمل اولیش فک کنم ۶۰ اینطورا باشه

چند وقته عمل کردی با کامیابی ؟ 

قبلش چه مشکلاتی داشت بینیت که ترمیم کردی

دکتر کامیابی۹۵ تومن البته ترمیم بودم عمل اولیش فک کنم ۶۰ اینطورا باشه

گفت ۸۵ به بالا

عمل اولتون رو هم ایشون انجام دادن؟

گوشتیپس تو این یک سال و نیم چه قدر گرون تر کرده

من تقریبا استخوانی ام 

هرچی نمونه کار میبینم از دکترا، خوشم نمیاد

یه چیز طبیعی می‌خوام 

از اینایی که نیم رخشون عین خط‌کش صافه یا مثلا از رو به رو نگاه کنی داخل سوراخای بینی مشخصه خیلی بدم میاد