الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله ميارزه به شرط اينكه شرايطي بخري از خود نمايندگي يعني ثبت نام كن چون يكجا ٧٠-٨٠ تومن بخواي بدي نمي ارزه اينا شرايط اقساط خوبي دارن ، و خدايي نسبت به امكاناتشون قيمتشون هم خوبه ماشين چيني حداقل از ايراني آشغال بهتره والا ٢٠٦ تيپ ٥ چي داره ٤٠ ميليون قيمتش باشه ؟ يا دنا مزخرف ؟
البته چانگان هم تو همون مايه هاست خيلي خوبه . تو اين رنج قيمت رنو داستر هم ميتوني بخري الته داستر فقط تو ايران رنو هست اصلش اسمش داچيا است تو اروپا كه رنو امتازش و خريده
پنج سال از حرفتون گذشته، داشتم دنبال یه نظرات درباره ماشین جک میگشتم کامنت شما رو دیدم.
حالا که کل دنیا رو چین گرفته و گرونترین ماشینهای ایرانی مونتاژ قطعات چینی به بدترین شکله. چقدر همه چیز تغییر کرده، انگار ۵۰ سال گذشته.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...