2777
2789

با رلم ک خیر سرمون قصد ازدواج بود بعد چندددد سال از ی بحث کوچیک شد 

بعد طبق معمول ب من گفت تو عصبی و دکتر لازمی و از ی حرفی ک درمورد خانوادم بهش گفتم علیه خودم استفاده کرد بهم برخورد و دعوا بالا گرفت اون توهین من توهین بهم گفت فکر کردی کی هستی چی داری و....

خلاصه انگار ی خوابه ک اینارو ب هم گفتیم اصلا نمیدونم چیشد 

بهتر از این چلغوز جدا بشی

ادم درست حسابی از حرفای طرف مقابلش سوء استفاده نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر از این چلغوز جدا بشیادم درست حسابی از حرفای طرف مقابلش سوء استفاده نمیکنه

بخدا من ی حرف عادی بهش گفتم 

گفتم خانوادم میخوان برن مسافرت من درس دارم نمیخوام برم حتی اگه شده ننه من غریبم بازی دربیارم نمیرم 

دیشب تو دعوا بهم گفت تو اخلاق نداری عصبی هستی برو دکتر نو حتی با خانوادتم بدی 

اگه خوب بودی اینجوری رفتار نمیکردی 

یک نکته ای رو همیشه یادت باشه. 

هرگز راجع به مشکلات خانوادگیت با پارتنرت صحبت نکن. 

مخصوصاً سال های اولیه. 

چون اگر آدم مشکل داری باشه، از اون ها بر علیه خودت استفاده می‌کنه و اگر دوستت داشته باشه هم، به خاطر تو با خانوادت بد میشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بخدا من ی حرف عادی بهش گفتم گفتم خانوادم میخوان برن مسافرت من درس دارم نمیخوام برم حتی اگه شده ننه م ...

بگو تو خوبی احمق

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یک نکته ای رو همیشه یادت باشه. هرگز راجع به مشکلات خانوادگیت با پارتنرت صحبت نکن. مخصوصاً سال های او ...

بخدا من ی حرف عادی بهش گفتم 

گفتم خانوادم میخوان برن مسافرت من درس دارم نمیخوام برم حتی اگه شده ننه من غریبم بازی دربیارم نمیرم 

دیشب تو دعوا بهم گفت تو اخلاق نداری عصبی هستی برو دکتر نو حتی با خانوادتم بدی 

اگه خوب بودی اینجوری رفتار نمیکردی 

منم هر چی از دهنم در اومد بارش کردم ولی انگار ته دلم خودمو مقصر میدونم

نه ندون

انقد اعتماد به نفستو کشته که فک میکنی عیب از خودته

بخدا من ی حرف عادی بهش گفتم گفتم خانوادم میخوان برن مسافرت من درس دارم نمیخوام برم حتی اگه شده ننه م ...

خوب این که موضوع مهمی نبوده

در واقع باید ریشه ی مشکلاتتون رو پیدا کنید و برای این امر بهتره منطقی و اصولی با هم صحبت کنید. 

و از یک فرد عاقل و منطقی مشاوره بگیرید

این جوری و با توهین نه تنها چیزی درست نمی‌شه، بلکه صرافاً روح و روانتون رو نابود می‌کنید. 

من چیز زیادی از ارتباطتتون نمی‌دونم ولی تا همین حد متوجه شدم که دلخوری ها و مشکلات اساسی بینتون وجود داره که باید ریشه اش رو پیدا کنید. 

گاهی، بعضی ارتباطات به نتیجه نمی‌رسند چون افراد روحیات و اخلاقیات متفاوتی دارند که باعث می‌شه گزینه ی مناسبی برای هم نباشند.

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

خوب این که موضوع مهمی نبودهدر واقع باید ریشه ی مشکلاتتون رو پیدا کنید و برای این امر بهتره منطقی و ا ...

مشکل اینه ایشون اصلا واسه من وقت نمیذاره اهمیت نمیده صرفا برای رفع تکلیف ک دهن منو ببنده دوتا پیام میده