2777
2789
عنوان

چرا خداجواب دل شکسته رونمیده

120 بازدید | 6 پست

دلم خیلی شکسته خیلی.خیلی اذیتاشدم.چه توکارچه توزندگیم.خسته ام ازاین همه اذیت شدن.خیلی گریه کردم به درگاهش..خیلی التماس کردم.ولی هیچی تغییرنمیکنه.مگه نمیگن خداجواب دل شکسته هارومیده.پس چراانقدرصداش میکنم ساکته.چراجواب دل شکستمونمیده این همه سال

آجربه آجرمیسازم آیندمو

حقتو بگیر خدا هم کمکت میکنه ‌.

اینکه بشینی کاری نکنی اتفاقی نمیوفته ‌.

حداقل حذفشون کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه؟ باید دنبال راه حل باشی خودبخود که مشکلت حل نمیشه.دعا هم در کنارش هم انجام بده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

گرفتارا بیاین تاپیک آخرم 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

مشکلت چیه؟ باید دنبال راه حل باشی خودبخود که مشکلت حل نمیشه.دعا هم در کنارش هم انجام بده

مشکلاتم یکی دوتانیست هرچی دعاونمازمیخونم نذرمیکنم روزه میگیرم ولی بازم یه گرفتاری دیگه.کمرم شکسته 

آجربه آجرمیسازم آیندمو
مشکلاتم یکی دوتانیست هرچی دعاونمازمیخونم نذرمیکنم روزه میگیرم ولی بازم یه گرفتاری دیگه.کمرم شکسته

باید دنبال حل مشکلاتت باشی و مشورت کنی با متخصصین.بگی یه دعای خاص که حتما حل کنه ولی دنبالش نباشی که نمیشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد