2777
2789

اگر یک نفر در جامعه جایگاه بالایی داره بدانیم با همه خفن بودنش او یک وجه بشری داره

بلوغ یعنی از اسطوره هایی که دیگر اشخاص را احاطه کرده گذر کنیم و وجه بشری دیگران  را به تمامی درک و تصدیق کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه چند تا وجه داشت ولی بهترینش اینه  اینکه هممون انسانیم و باید رفتار یکسانی داشته باشیم با هم نه چون من مثلا باهوش ترم من بهترم  و بعد میگه بلوغ ( منظورش ذهنیه ) اینکه که تو انقدر به درک بالایی برسی که بفهمی هممون یکسانیم و باید درک و مفهومی یکسان داشته باشیم نه فلان یسلبریتی اینجوری رفتار بشه فلانی کارتون خوابه یه جور دیگه همشون جزئی از بشرن و باید به درستی درک بشن

میشه چند تا وجه داشت ولی بهترینش اینه اینکه هممون انسانیم و باید رفتار یکسانی داشته باشیم با هم نه ...

من قبول ندارم دیدگاه این نویسنده رو

به نظرم ادم ها برابر نیستن

پروفسور سمیعی با من برابره؟😄

یه بار یه جمله ای از یه روانشناس خوب خوندم 

این بود که همه آدما با هر جایگاهی تو دنیا به هر حال یه آدم معمولین 

یه انسانن و خیلی از خصلت های انسان ها تو دنیا یکیه

یه بار یه جمله ای از یه روانشناس خوب خوندم این بود که همه آدما با هر جایگاهی تو دنیا به هر حال یه آد ...

قبول ندارم

چیزی که من نوشتم هم همین رو میگه

اما خب از نظر من غلطه

فك كنم ميخواد بگه بجاي اينكه به درگير ظواهر يه ادم بشيمبدونيم كه اينم انسانه قبل هرچيو به جنبه انسان ...

جنبه های انسانی منظورش چیه

بلفرض من میگم فلانی مثل انسان نیکوکاریه

خوش اخلاقه

خب باز هم برتر میشه نسبت به یه عده

نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه

قبول ندارمچیزی که من نوشتم هم همین رو میگهاما خب از نظر من غلطه

ولی من قبولش دارم 

انسان یه موجود ناقصه به هر حال 

فقط بعضیا اون استعدادی که خدا داده پیداش میکنن و پرورشش میدن میرن بالا و اون موقعیتشون باعث بزرگ شدنش تو ذهن ما میشه 

قبول دارم ارزش انسان ها با توجه به خیلی موارد با هم فرق داره