2777
2789

من مجرد بودم خواب دیدم ی پسر سفید تپل دارم شوهرمم بود ولی صورتشو ندیدم تو خواب.الان پسرم همون شکلیه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد بودم خواب دیدم ی پسر سفید تپل دارم شوهرمم بود ولی صورتشو ندیدم تو خواب.الان پسرم همون شکلیه

اخیی خداحفظش کنه

واسه منم تپلی بود زیاد سفید نبود چشاش خیلی قشنگ بود

شوهرمو ندیدم😂

با توجه به روایات اسلامی، تفسیر خواب بچه دار شدن از نظر امام صادق به معنای خوشبختی و رضایت از زندگی است. امام صادق (ع) می‌فرمایند: "هر کس ببیند که بچه‌ای به دنیا آمده است و او آن را در دست خود گرفته و با آن بازی می‌کند، خداوند عز و جل می‌فرماید: چونکه تو را خواستم و از تو رضایت داشتم، به تو این را نشان دادم." به همین دلیل، تفسیر خواب بچه دار شدن از دیدگاه امام صادق (ع) نشانگر رضایت و خوشبختی در زندگی است و به معنای به دست آوردن آرزوها و خواسته‌های زندگی است.

اخیی خداحفظش کنهواسه منم تپلی بود زیاد سفید نبود چشاش خیلی قشنگ بودشوهرمو ندیدم😂

سلاپت باشی عزیزم.آخی چشماش اگه مثه خودت نبود بگرد از رو چشماش شوهرتو پیدا کن😂😂😂😂😂😂😂

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

چند وقت بعد از این خوابت ازدواج کردی؟😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چند وقت بعد از این خوابت ازدواج کردی؟😍

فک کنم دو سه سال بعد