2777
2789
عنوان

ارز اربعین بگیریم ولی نریم چی میشه

2348 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها سامانه سماح ثبت نام کردم ولی میخوام ارز رو بگیرم و کربلا رو نرم.کسی میدونه چی میشه بعدش؟

اینکارو کسی کرده تاحالا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ارز گرفتی؟من میخواستم بگیرم از طریقه اپ. بلهولی گفت فقط برای شفر هوایی میدن

نه به راحتی از خود سامانه ی سماح میتونین بگیرین

من برای سفر زمینی از مرز خسروی گرفتم با بیمه ی ۱۰۰ تومن ، خیلی راحته 

من دوباره امشب و فردا شب نی نی سایت رو چک میکنم ، اگه سوالی بود ریپلای بزنین پیاممو و بپرسید ، در خدمتم

نه به راحتی از خود سامانه ی سماح میتونین بگیرینمن برای سفر زمینی از مرز خسروی گرفتم با بیمه ی ۱۰۰ تو ...

مرسی عزیزم

چجوری از سامانه سماح گرفتین؟

من رفتم بانک گفت تا بله ثبت نام نکرده باشین بهتون پرداخت نمیشه

مرسی عزیزمچجوری از سامانه سماح گرفتین؟من رفتم بانک گفت تا بله ثبت نام نکرده باشین بهتون پرداخت نمیشه

اول باید سامانه سماح ثبت نام کنید بیمه بگیرید بعد از طریق بله ثبت نام کنید برید شعبه و ارز رو بگیرید

نه به راحتی از خود سامانه ی سماح میتونین بگیرینمن برای سفر زمینی از مرز خسروی گرفتم با بیمه ی ۱۰۰ تو ...

گلم میدونی اگر ارز رو بگیرم ولی اربعین کربلا نرم چی میشه؟میفهمن؟کاری میکنن؟

من بع داز سفر ارز داشتم، از دوستام پرسیدم سایت مانیرو رو معرفی کردن که هم میتونی دینار ازش بخری و هم بفروشی بهش. تازه گفتن تو خود عراق هم نمایندگی داره خیلی خوبه کاش اون موقه میشناختمش