2777
2789

سلام 

لطفا اگه وقت دارید بخونید و بهم راه حل بدین

پدرم مریضه و عمل کرده(تهران) از اولش قرار بود من و شوهرم ببریمش دکتر ک عمل کنه اینقد شوهر این دست اون دست کرد پیش خودمم منت میذاشت سرم با اینکه هنوز نبرده بودش بعد دیگه داداشم بردش عملش کرد و برش گردوند 

حالا باید دوباره بره برای درآوردن پانسمان و اینکه دکتر پاشو ببینه و یه دکتر دیگه هم باید بره (تا تهران۱۴ ساعتی میشه ولی چون پدرم مریضه این مسیر بیشترم هست)

قرار بود داداشم ببرش ولی داداشم متاسفانه تصادف کرد و ماشین کلا داغون شده و قابل تعمیر نیست 

ما ۲ شب پیش رفتیم عیادت پدرم چندبار تو حرفاش داشت با گوشه کنایه میگفت که باید برم تهران که شوهدم بگه خودم میبرمت ولی شوهرم نگفت منم واقعا دلم نمیخواد ببریمش چون اولا شوهرم خیلی سرم منت میذاره بعدش چون هنوز ک نبرده بودش منت میذاشت چه برسه به اینکه بخواد ببرش

دوم اینکه اونشب خیلی پشت سر داداشم حرف زد که اذیتم کرد و هزارتا حرف که حتی تو جمع گفتم این حرفارو نزن که من بشنوم یا شوهرم بشنوه چون شوهرم حرفایی که پشت سر داداشم میزنه یا گلایه میکنه رو بعدش میاد بهم میگه تو خانوادگی مشکل داری داداشاتم از خودت بدترن و بابات راست میگفت باباتم فراری دادین(پدرم زن دوم گرفته و کلا اونجاست فقط یه شب در میون میاد خونه مامانم اینا وگرنه کلا پیس اوناست و بچه هاش هم کوچیکن منم داداش بزرگم سنی نداره ۲۰ سالشه)

بخاطر همین خیلی زورم اومد با خودم گفت اگ داداشم نبود بازم کسی پیدا نمیشد ببرش دکتر حالا که بردش پسرش بوده وظیفش بوده منتی نیست ولی دیگه چرا میاد پیشت سرش حرف میزنه که چیکار کرد چیکار نکرد 

من دیگه میدونستم میخواد به ما زنگ بزنه بحاطر همین گوشیمو خاموش کردم گفتم به شوهرم زنگ بزنه به من زنگ نزنه که اگ بخواد بگه نه خودش بگه بخواد بگه آره هم خودش بگه به من ربطی نداره(چون تو این مواقع به خودم زنگ میزنه میگه به شوهرت بگو منم نخواستم واسطه باشم با توجه به اخلاق شوهرم)

حالا شوهرم بهش گفت ماشین یه شکایتی روشه(راست میگه اینو) بذار ببینم ماشین داداشم یا بابام گیر نمیاد با اون بریم

پدرم گفت فردا باید بریم

دیگه خودشون خرف زدن در آخر گفت خبرشو میوم بهت 

حالا من صداشو شنیدم که داشت به یکی زنگ میزد میگفت کرایه دربستی تا تهران چنده یه روز بریم و برگردیم 

به نظر شما من چی بگم به شوهدم بگم اینکارو لکن یا نکن اصلا هیچی نگن و حتی دربارش سوال نپرسم؟و دخالتی نکنم؟

چون بعدش دیگه نه ازش پرسیدم پدرم چیگفت نه ازش پرسیدم کی بود زنگ زدی بهش 

من بخاطر همینکه به من چیزی نگن درباره اینکه ما ببریمش گوشیمو خاموش کردم چون واقعا زورم میومد هم قراره منت شوهرم سرم باشه تاااااازه اگ ببرش هم اینکه اینقد پشت سر داداشم حرف زد و ال کرد و بل کرد و حتی به غذا خوردنش هم گلایه کرد اون شب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا منو ببخشهشما رو نمیدونم ولی این بابایی ک مادر و ول کنه زن دوم گرفته،،تازه بچه دار هم شده،،بره گد ...

این زن گرفتنش که هم مادرمو هم منو هم دوتا داداشمو بیمار کرد به کنار 

حالا مشکل چیز دیگه ای هست برای من الان 

اینکه تا شوهرمو میبینه شروع میکنه پشت سر داداشام حرف زدن البته اون نمیدونه که شوهرم میاد همه شو بار من میکنه ولی خوب بارها گفتم پیس شوهرم حرف نزنید ولی مگه میفهمه

چه بد که پشت داداشت پیش شوهرت بد میگه😑

دیگه روانی شدم بخاطر این موضوع دیروز میخواستم یه پیام بهش بدم و خیلی حرفارو بهش بزنم چون نمیدونه که من وسط زندگیم چه مشکلاتی هست خودمو سرگرم کردم با کتاب خوندن و دیگه بهش پیام ندادم 

ولی بخدا قسم خیلی بهمون ظلم کرده 

حالا شوهرم جرئت نمیکنم چیزی بهش بگم سریع میگه شما کلا مریضیت مامانتم مریضه داداشاتم مریضه شما ارثتون اینه 

مامانت باباتو فراری داد 

بابات ولتون کرد چون شناختتون فلان روز بهم فلان حرفو زد فهمیدم میدونه منم دارم چی میکشم 

از دست حرفاش سردردای میگرنی گرفتم بخدا 

همه حرفایی هم که بارم میکنه تقصیر پدرمه 

البته اینم بگم شوهرم خیلی بی عرضه و نمک نشناسه 

اصلا تو هیچ مشکلی نه کنار خودمه که خودمو آروم کنه چون همش بهم میگه مریض تو یه آدم‌مریضی و ارثت اینه و مشکلات خانوادتو اوردی وسط زندگیم

نه کنار خانوادم 

من تا تونستم رابطمو با خانوادم کم کردم که شوهرم اصلا باهاشون در ارتباط که بفهمه مشکلی دارن یا ندارن 

دوتاداداشام تصادف کردن یه زنگ نزد بهشون احوالشون بپرسه 

خیلی بی جشم و رو هست و واقعا از غمم خوشحاله مخصوصا از اینکه اتفاقی برای داداشام بیوفته خیلی کثافته