2777
2789
عنوان

خانم های شمالی میشه بیاین

169 بازدید | 9 پست

من میخوام ازیکی برنج بخرم ماه دیگه ولی هیچ اطلاعی ندارم که قیمتاش چنده یافرق برنج شالی بابقیه چیه درکل اطلاعات ندارم اطلاعات بدین  

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط هاشمی یا امراللهی خوبهاینجا قیمتش ۹۰ تا ۱۱۵ هست بقیه بدرد نمیخوره.باید اعتماد کنی چون تشخیصش سخت ...

قیمت برنج کامل اینه دیگه

بمون پاییز برو سر کارخونه برنج تازه با قیمت مناسب بخر

بهترین برنج تو گیلان برنج صدری و برنج هاشمی هست که خودمون هم مصرف میکنیم و میکاریم کیفیتش عاالی

برنج دم سیاه از همه بالاتر و گرونتره، برنج های دیگه مثل علی کاظمی کیفیتش پایینتره

چمپا هم از همه بی کیفیت تره

بمون پاییز برو سر کارخونه برنج تازه با قیمت مناسب بخربهترین برنج تو گیلان برنج صدری و برنج هاشمی هست ...

برنجای گیلان کیفیت برنج مازندرانی نداره.ما دم سیاهم قبول نداریم.چنپا که مخلوط چنتا برنجه که اصن پخت نداره

امراللهی برنج مازندرانه، دوستم تو مازندران برامون پخت کرد خوشم نیومد، ولی هاشمی که خودمونم میکاریم ع ...

عزیزم سرلاشه یعنی چی نیمه دانه است؟