2777
2789
عنوان

براتون دعا کنم تو کربلا😍😍😍

146 بازدید | 13 پست

اگر دعا کنید اربعین امسال برم

قول میدم برای تک تک افرادی که برام دعا کردند تا امسال بتونم برم👇

تو کربلا براشون هم دعا میکنم هم به نیتشون قدم برمیدارم 😍

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

لطفاً از ته دل دعا کنید جوربشه🙏

چون من خودم حاجتی جز پیاده روی اربعین ندارم 

اگر جوربشه برم ، حتما شماها را دعا میکنم

شاید آدم شایسته ای نباشم که دعام قبول شه ولییییی دعا تو حرم اونم زایر پیاده روی اربعین...🥹

انشاالله همه حاجت روا 

ان شالله به حق این روزای عزیز جور بشه و بری ♥️🥺

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون من خودم حاجتی جز پیاده روی اربعین ندارم اگر جوربشه برم ، حتما شماها را دعا میکنمشاید آدم شایسته ...

عزیزم برات دعا کردم انشالله ک میری برا منم دعا کن پدرو مادرم جدا نشن آرامش زنذگبمون برگرده 🙏😭

حاجت روا شی

النا

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

برات آیت الکرسی میخونم. ان شاالله ک جور بشه و بری،  اگه رفتی برام دعا کن زود خونمون را بسازیم

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
چون من خودم حاجتی جز پیاده روی اربعین ندارم اگر جوربشه برم ، حتما شماها را دعا میکنمشاید آدم شایسته ...

عزیزم انشالله که قسمتت بشه رفتی عزیزم ما رو هم دعا کن🥺🙏💚

ایشاللللههههه که برییی از ته دلم برات می‌خوام از آقا بخواه نگار خوشبخت بشه همسر خیلی خوبه گیرش بیادد ...

🙂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

الهی که میری و دعامون میکنی... میشه اگه رفتی دعام کنی خیلی محتاج دعام به نیت منم قدم بردار حاجتم باردار شدنه اسمم سمانه..... دعا کن خدا نی نی مو دوبارت بهم  برگردونه 😭بهم اینبار سلامت بغلش بگیرم خیلی دلشکسته ام

چشم ممنون از دعاهاتون 💔اگر رفتم قول دادم اونجا بگم تمام افرادی که دعا کردند را ، نایب دعای همه شما ...

سلام عزیزم انشالله که رفتتون جورشده ومیری زیارت‌...‌میشه رفتی به نیت منم قدم برداری اونجا...خیلی دلشکسته ام..برای باردار شدنم دعا کن

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن