یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصن خیلی هم این چیرا نیس من با بتای ۱۰۰۰ نموند واسم برا دوستم همزمان حامله بودیم قطره چکونی بتاش میرف بالا خداروشکر اون الان حاملگیش سالم داره میره جلو.....ببین چند روز دیگه ازمایش بده معمولن هر دوروز یکبار باید دوبرابر باشه رفته باشه بالا حله...توکل به خدا بسپار به خودش....من چون خودم خیلی استرس کشیدم...
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
عزیزم چرا برات نموند؟ چقدر بارداری و نگه داشتنش سخته همش با رنج
اثن باورت میشه نفهمیدم...سه چهارسال منم منتطر بودم دیگه دارو دکتر نگم ای یو ا هم کردم حتی دیگه ول کردم همه چی رو فروردین خودم طبیعی شدم یهویی انقد خوسحال که گفتم خداروشکز فقط روزای سخت تمام..اثن یه چیز عجیب مسخرخ هنوزم تو ذهنم نفهمیدم چیشد تا تست زدم ازمایش افتادم خون....دکترام دیدی که هفته های اول رو خیلی اهمیت نمیدن نهایتش میگن حتمن ضهیف بود تخمک اسپرم ....خیلی سخت شده اصن ببین انتظار ادم یه سمت وقتی هم اینجوری میشه یه ترس میاد تو دلت دیگع مبگه دفعه بعدی چی میشه ..شما چندسال منتطری چه کارا کردی تا الان مشکل بارداریت چی هس
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
من دو سال و نیمه ازدواج کردم ماه دومه ک اقدام کردم قبلش رفته بودم سونو اصلا تخمک نداشتم دیگه با دارو ...
عزیزم 💔🥺انشالله ماه بعد میشی حتمن ..نگران نباش ببین من خودم اولی رو ماه اول اقدام شدم... ولی برای این همه طول کشید...شما هم تازه اقدام کردی اثن استرس نداشته باش همین تحت نظر دکتر باش مطمین باش میشی ...فقط تا میشه استرس دوری کن که همش ازینه..