2777
2789
عنوان

شوهرتون میره بیرون بهش زنگ میزنید

655 بازدید | 31 پست

شوهرم با شریکش رفتن جایی زمین ببینن یکم دور بود حدود دو ساعت راه.

منم یه چند باری زنگ زدم و کار واجبم نداشتم،اومد خونه گفت کار نداری چرا خوب الکی زنگ میزنی جلو محمد زشته گفتم چرا زشت باشه مگه زن اون زنگ نمیزنه،گفت نخیر زن اون انقدر از شوهرش میترسه اصلا سوال جوابش نمیکنه حتی خبر نداشت داریم میریم تازه ساعت دو به خانمش زنگ زد گفت من خارج شهرم ناهار نمیام،حالا اگه تو بودی دهنمو سرویس میکردی.

منم گفتم من اینجوریم نمیتونم از شوهرم بترسم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس چرا من همسرم میره بیرون صد بار میزنگم همش نگرانم خدایی نکرده چیزیش نشه میگم اب خوردی چیزی خوردی گشنت نی تشنت نی گرمته سردته اییییییی والا میگه قربونت برم مگه من بچه ام ب شوخی میگه. خودش میدونه اخلاقمو اصلا ناراحت نمیشه میگه میدونم بخاطر دوست داشتن زیاده 

ینی بخاطر دوسه ساعت هس انقد بهش زنگ زدی؟  بابا امون بده دلش برات تنگ بشه😐والا من بدونم با دوستاشه وچون بهشم اعتماد دارم هی نمیچسبم به گوشی و زنگ بزنم یاپیام بدم مگه کار واجب داشته باشم... 

قبل رفتن به جایی نه بخاطر ترس ! بخاطر احترام باهمدیگر خبر میدیم ، و اون یکی سعی میکنه وقتی طرف مقابل بیرونه بهش زنگ نزنه تا وقتیکه خود طرف وقتش آزاد شه تماس بگیره

من فضای آزاد رو به همسرم وقتی با دوستاش میره بیرون یا وقتی کاری داره میدم، این وقتا بیخودی بهش زنگ نمیزنم، اینجوری ارزشم هم حفظ میشه و هم حس نمیکنه تو قفس گیر افتاده! برعکس منم میرم بیرون اون ملاحظه میکنه و صبر میکنه تا برگردم

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷