2777
2789
عنوان

الان کجایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر از دو هفته اس که حق بیرون رفتن ندارم استراحت مطلق همش تو خونم الانم دراز کشیدم 😐

الهی عزیزم

انشالله به سلامتی این دورانو طی کنی

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
من از صب ساعت ۹ پاشدم مارو کشیدم سرویس بهداشتی شستم دوش گرفتم غذا پختم وووووو...... خوشبحالمه امروز ...

من دارم خونه تکانی میکنم خیلی خسته و کلا فه

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
من بیشتر از دو هفته اس که حق بیرون رفتن ندارم استراحت مطلق همش تو خونم الانم دراز کشیدم 😐

الهی ایشالله زودتر خوب میشی  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
یعنی موندی تو خونه؟؟؟ از بالا در بپپر برو 😆

حالا فک کن اینا خونشون سال تا سال کسی زنگ در رو نمیزنه.چون همشون کلید دارن.حالا همین امروز همسایه زنگ در رو زده و اصرار میکنه ک بیا فلان کتاب رو بگیر بده مادرشوهرت.منم مجبور شدم بگم در قفله.

الان فک میکنه مادرشوهرم اینا درو روم قفل میکنن😅😅😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بچه ها یه چیزی بگم نخندین.. من طبقه بالای خونه پدرشوهرم اینا هستم.خونه دو طبقه اس و حیاط داره.الانم ...

چرا عزیزم نمیترسی.من قبلنا که خونه مادر شوهر زندگی میکردم یه بار اینطوری شد خیلی ترسیدم.

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!