2777
2789

درحال اقدامم چن وقتیه هرماه ی علائمی دارم فکر میکنم باردارم اما توهمه الان چن روزه زیر دلم تخمدان چپم درد میگیره یهو تو پهلوهام سوز میزنه درمیگیره میره تو کمرم معدم نمیدونم چیه ۷روز دیگه به موعدم مونده 

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش اقدام بودم همه ی این علائمم داشتم دوباره بی بی چکم هاله انداخت اما باردارنبودم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من میوم داشتم ۱ دونه خیلی بزرگ و حدودا ۸۰ تا دیگه همه دکتر ها گفتن باردار نمیشی ولی فقط یک بار جلو گ ...

خداروشکر میوم تو خود رحم بود منم تو سونو نوشته یک میوم هتروژن ساب سزورال در بادی قدامی رحم دیده شد یه کیست نابوتین هم دارم این ماه خیلی علائم داشتم و خوشحال بودم اما پری اومد

جدی 😬من چند روزه همین حس و دارم و حالت تهوعفکر کردم بخاطر ویروسیه ک همه گررفتنخدا به خیر کنه 🤣

انشالله اگه دوس داری باردار باشی😍

حساس شدن سینه و درد خفیف سینه بارزترین علامتش بود.درد پریودی خفیف داشتم ولی پریود نمیشدم

پریوداتون عقب جلو نیفتاد قبلش؟

درد شدید زیردل تخمدان سردم میشد انگار یخ میکردم ولک لانه گزینی یه روز یه مبل سنگین بلند کردم بعدش لک دیدم ترسیدم اینا مال قبل موعد پریودیم بود رفتم دکتر گفتم ممکنه لک لانه گزینی باشه مسخرم کرد گف چراتوهم بارداری داری خانوم مگه ممکنه ۲ روز ۳روز بعد اقدام آدم لک لانه گزینی ببینه حداقل ۷روز تا ۱۰ روز طول میکشه فرایندش ولی واقعا اون لک لانه گزینی بودو بارداربودم 😉

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

قبل موعدم خوابام خیلی سنگین و شيرين بود، تا چند هفته بعد هم همینطور بودم دیگه اونطوری خواب رو تجربه نکردم جز تو هفته های اول بارداریم، این اولین علائمم بود، بشدت سردم بود عجیب غریب، هرچی پتو میپیچیدم ب خودم گرمم نمیشد

و اینکه دو روز مونده ب روزی ک باید پریود میشدم، دل درد داشتم عین پریودی از صبح ،  ناراحت شدم گفتم حالا پریود میشم لابد جلو انداختم، چند ساعتی گذشت دیدم فقط دل درد دارم هیچی هم نمیاد، عصرش گفتم بزار برا هیجان یه بیبی بزنم البته ک با این همه دل درد بعیده باردار باشم ولی بیبی چک در کمال ناباوری در جا هاله انداخت ، یادش بخیر خاطره مال ۷ سال پیشه