2777
2789
عنوان

خانمازودترین علائم بارداریتون چیا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
قبل موعدم خوابام خیلی سنگین و شيرين بود، تا چند هفته بعد هم همینطور بودم دیگه اونطوری خواب رو تجربه ...

عزیزم خدا بچه تو نگه داره واست التماس دعا 

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 
درد شدید زیردل تخمدان سردم میشد انگار یخ میکردم ولک لانه گزینی یه روز یه مبل سنگین بلند کردم بعدش لک ...

عزیزم😍منم ایندفه ۴روز جلو انداختم قبلش خیلی علائم داشتم امادرکمال ناباوری پری اومد 😔اما همه علائما از کیست تخمدانم بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😍منم ایندفه ۴روز جلو انداختم قبلش خیلی علائم داشتم امادرکمال ناباوری پری اومد 😔اما همه علائما ...

همین که پریودت نامنظم شده یعنی رحمت آماده شده برای باروری انشالهههههههههههه اقدام بعدی بارداری توکل کن به خدا اون بخواد نشد نداره هیچ کاری

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
همین که پریودت نامنظم شده یعنی رحمت آماده شده برای باروری انشالهههههههههههه اقدام بعدی بارداری توکل ...

انشالله خدا خودش برام دعا کن😘

من با iui باردار شدم هفت روز بعد از انجامش دست راستم شدید درد گرفت نزدیک موعد هم درد پریود

ببخشید هزینش چقدر شد و میشه تعیین جنسیت کرد؟ای یو ای چطوریه

من با iui باردار شدم هفت روز بعد از انجامش دست راستم شدید درد گرفت نزدیک موعد هم درد پریود

یعنی لقاح ممکنه دست و رو درد بیاره؟

من این ماه یک هفته بعد از اقدام هام دست چپم رو به کتفم درد گرفت فک کردم قلبمه😂😂البته که من گاهی حرص میخورم درد میگیره 

عزیزم بچه چندمته؟ما یه گروه توی روبیکا داریم اقدامی هستیم همگی دوس داشتی بگو لینک بدم🤗

بچه ندارم فعلا برا اولی اقدام میکنم ...اره عزیزم حتما لینکو برام بفرست😍

ببخشید هزینش چقدر شد و میشه تعیین جنسیت کرد؟ای یو ای چطوریه

هزینش برای من چهارتومن شد 

بله تعیین جنسیتم میشه کرد ولی فکر میکنم درصد موفقیتش میاد پایین 

اگر مشکل اسپرم داشته باشید ای یو ای گزینه ی خوبیه نه درد داره نه نیازی به استراحت مطلق 

یعنی لقاح ممکنه دست و رو درد بیاره؟من این ماه یک هفته بعد از اقدام هام دست چپم رو به کتفم درد گرفت ف ...

والا نمی‌دونم یادمه یه خانمی بهم میگفت توی بارداری از روز اول تا روز اخرش اگه شاخ هم دربیاری نباید تعجب کنی 😂