2777
2789
بله موثر بود می‌تونی سرچ کنی و تجربیاتو بخونی..... حتما شرکت کن اقتدار دهی هم آموزش میخواد کما اینکه ...

خب عزیزم شما که شرکت کردی میتونی یه توضیح اجمالی بدی منم متوجه بشم؟! الان مشکل شما چی بود که با کلاس حل شد؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب چی بود میشه بیشتر توضیح بدی؟! چون من کانال شو دارم مسئولشم میشناسم تاجاییکه من ازش مطلب دیدم بیشت ...

عزیزم تا خودش نخواد هیچ مشاوره کلاس و حرفی نمیتونه تغییرش بده

شوهرت چون با طرف بوده و باهاشم رابطه جنسی داشته خیلی ببخشید کار حرووم بهش مزه کرده و نمیتونه ولش کنه

خودت رو گول نزن.دلت برا خودت و جوونیت بسوزه

بهش خیلی فرصت دادی اونم جواب اعتماد تورو با پنهون کاری داد

دل کندن سخت ولی اینکه ببینی عشقت سهم کس دیگه ای سخت

بزار بره با اون. تو راهت رو جدا کن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی بود میشه بیشتر توضیح بدی؟! چون من کانال شو دارم مسئولشم میشناسم تاجاییکه من ازش مطلب دیدم بیشت ...

پشت مرداس؟؟؟

جالب بود نظرتون

البته برای کسی که کلاسو نگذرونده طبیعیه این نظر 

چون اتفاقا من بعد ازین یک سال فکر میکنم چقدر همه چیز در اختیار خانم هاست

همسرداری مومنانه ، تربیت فرزند زیر ۷ سال چون بچه‌هام زیر ۷ سالن و مزاج شناسیش که عااالیعهععععههه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خب عزیزم شما که شرکت کردی میتونی یه توضیح اجمالی بدی منم متوجه بشم؟! الان مشکل شما چی بود که با کلاس ...

توضیح اجمالیش همینه مهارت و مدیریت و سیاست زنانه و تغییر حسابی در زندگی زناشویی ، توضیح جزییش خیلی سخته چون از کوچکترین مسائل ریز میشه و درس میده از ورود تا خروج همسر تکلیف داره و توضیحات و استدلال های عقلی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم پای زندگیت بمون وحرف اینا که توی دلت را دارن خالی میکنن گوش نده.فعلا روی دختره کار کن.حتما آدرسش راپیدا کن وبرو جدی باخودش وخانوادش صحبت کن.تنها راه همینه.یه جورصحبت کن که دختره براهمیشه از زندگی تووشوهرت بره بیرون

تا وقتی اینقد فرصت بدی ادامه داره....میدونی چرا چون هیچ برخورد جدی نداشتی...بهش بگو تو رو طلاق بده بره اونو بگیره

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

این همه باهاش کنار میای؟؟اونم با این موضوع به این حساسی؟جوانی وزندگیتو رو حوم آدم قدر نشناس نکن،ازش جدا شو،توبه گرگ مرگه،اگه نری به یقین میگم این خانوم ویا هر خانوم دیگری به امکان زیاد هوته

عزیزم شوهرته ها دوست پسرت نیس هی فرصت فرصتم نکن گند زدی تو اعصابم اون دختره اوسکل انگار زنشه تو انگار دوست دخترشی و زندگیشونو خراب کردی

شوهرتم که از نوادگان قاجار دلش دوتا تونو با هم میخواد😑😑😑😑😂

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

خاهر من هیچ علاقه ای بهت نداره

اون پیاما و کارا ک انجام میده واسع نگهداشتن آبروش نه نگهداشتن شما

تا وونی و دیر نشده و بچه ای این وسط نیست جدا شو

ببین اون چقد بی رحمه ک دلش به حال زنش نسوخت

ارزشت بیشتر از ایناست

از هیچی نترس

باور کن بهترینا نصیبت میشه فقط خودتو خلاص کن

بزا بره گورشو گم کنه مرتیکه عوضی

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

۳۰ سالمه تجربه ۱۵سال زندگی مشترک ویک بار خیانت دارم

من جات بودم تا حالا زنده نبودم

من با یکبار خیانت که شوهرم از طرف حتی بدش میومد

واصلا رو نمی‌داد بهش مردم وهنوز زنده نشدم چطور میتونی اینقدر صبور باشی میشه بهم یاد بدی؟

دلم میخواد زیر پاهات لهش کنی 😭

خواهر جاناینجا هیچ کس بهت راهکار درست نمیدهفقط هزار فکر و خیال و دردسر برات درست میشهفقط سرچ کن همسر ...

شما ازاون دست خانومایی هستید که میگه پاهای شوهرتون بزار داخل سطل شیر براش بشور😡

این دختره خانوادش از اون بی خیال هاست البته من خیلی شناخت ندارم شاید این مسئله براشون مهم باشه ولی م ...

دلت برا شوهرت میسوزه .یه دعوای اساسی راه بنداز بگو تو که دلت با اون بود بیخود کردی اومدی سراغ من .با یه وکیل صحبت کن حق و حقوقت رو تا قرون آخر بگیر که مردا یاد بگیرن اشتباه تاوان داره

این چه حرفیه خانم؟

حالت اتفاقا جالبه من وقتی ماجراهای اسی رو خوندم حس کردم ایشون این مدلی هستن.... چقدر به همسرشون میدون دادن!!! که جرات کرده بگه امروز میرم برای طلاق یعنی اینقدر ایشونو ضعیف دیده .... چرا این حرفو راجع به من میزنید؟