2777
2789

یعنی خودتون ماشین برمیداشتید میبردید تو کوچه تمرین میکردید یا با کسی میرفتید؟ یا مثلا جلسه اموزشی اضافه میگرفتید؟

اخه من هفته دیگه امتحان دارم و هیچییی از کلاسا یادم نیست بعد کسیم نیست که باهاش برم تمرین موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گواهینامه ندارم اماهمسرم توجاهای خلوت بهم اموزش داد یکی دوروز بعدش رفتم جاهایی ک ازش میترسیدم روزچهارم رفتم توجاده و ترافیک اینا و دیگ کامل یادگرفتم 

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

یعنی الان بدون گواهینامه میشینی پشت فرمون؟

ارع کلا یک هفته اموزش دیدم اونم نه هرروز هر5 روز ی بار 

الان کامل میرونم خودم حتی بدون همسرم فقط اتوبان درنیومدم 

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

به اموزشگاه گفتی کسیو معرفی کنه یا با همون مربی کلاس شهریات جلسه اصافه برداشتی؟

نه خب من یع خورده داستان دارم😂

من اصلا از مربیم راضی نبودم اما هی خودمو قانع میکردم که نه این خوبه و فلان...

بعد یه شهر دیگه ساکن شدم انتقالی گرفتم شهر مقصد بهم یکی رو معرفی کردن برای کلاس اضافه دیگه تا آخر با اون بودم

اگه از مربیت راضی هستی که همونو برو وگرنه عوضش کن