2777
2789

تو گوشیش دیدم که با یه دکتر هماهنگ کرده برای جراحی بینی می‌دونم که میخواد منو سورپرایز کنه امروزم می‌گفت اگه بینیتو جراحی کنی خوشگل تر میشی...

فکرشو نمیکنه گوشیو نگاه کنم از این عادتا نداریم اما من ته دلم راضی نیست نمیتونم بزنم تو ذوقش شرایط مالیمون الان اوکی نیست دلم نمیاد انقد هزینه کنیم برای یه عملی که واجب نیست کارای دکتر ودیدم تو اینترنت خوب بود اطرافیانم همه جراحی کردن فک می‌کنه من به اونا حسودی میکنم خودم اینجوری حس میکنم صب گفتم من اصلا تو فاز اونا نیستم برام مهم نیست اونا جراحی کردن دیگه هیچی نگفت به نظرتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی رفته هماهنگ کرده با یه دکتر یعنی شرایطشو داره و اگه خودت اوکی هستی لطفاً نه نیار بزار هر کار میخواد بکنه که پس فردا هم پشیمون نشی

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨

من جای شما باشم میگم طلا میخرم منم تولدم نزدیگه شاید امروز از طلا فروشمون طلا بردارم همسرم پولشو بده چون ۵شنبه کیک سفارش دادم و شام خاله هامو گفتم گفتم طلا رو اونجا بهم بده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من جای شما باشم میگم طلا میخرم منم تولدم نزدیگه شاید امروز از طلا فروشمون طلا بردارم همسرم پولشو بده ...

الان چند ساله یه تیکه طلا میگیره تولدم امسال خواسته متفاوت باشه

وقتی رفته هماهنگ کرده با یه دکتر یعنی شرایطشو داره و اگه خودت اوکی هستی لطفاً نه نیار بزار هر کار می ...

پولشو داره من پیش خودم فکر میکردم مثلاً مبلامو عوض کنم واجب تر از بینیه معلوم نیست کی دوباره بتونه این کارو کنه الویت هامون باهم متفاوته