2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، دقیق یادم نیست ولی فک نکنم بیشتر از سه ماه شده باشه اوایل بعد زایمان هنوز تیره بود کم کم برگشت

همینقدر که برگرده خوبه اعتماد به نغسمو از دست دادم هیکلمم خیلی داغون شده

اره چون دختره تیره شدم؟

فکر کنم تاثیر داره . قدیمی ها میگفتن بچه دختر باشه خوشگلی مادر رو میگیره. منم الان حس میکنم یه جاهایی از بدنم تیره شده دکتر گفته جنسیت نی نی دختره. دور از جون همه من بارداری اولم سقط داشتم اون پسر بود بدنم اصلا تیره نشده بود هیچ اتفاقا پوستم خیلی روشن شده بود

همینقدر که برگرده خوبه اعتماد به نغسمو از دست دادم هیکلمم خیلی داغون شده

رنگ پوست خودت سبزس.؟

اگه سبزه ای قهوه ای میشه

من پوستم سفیده یکم کوچولو ترک برداشت ولی از پوست خودمم خیلی روشنتره و اصن پیدا نیس

بعد چهلم خوب شدم سرهردو بارداری اینجوری شدم؛رو صورتمم اینجوری تیره شده بود بعد رفتم حموم و مثل کیسه کشیدن صورت و بدن تمام پوستاش رفت.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
فکر کنم تاثیر داره . قدیمی ها میگفتن بچه دختر باشه خوشگلی مادر رو میگیره. منم الان حس میکنم یه جاهای ...

فک نکنم ربطی داشته باشه من بچم پسره تیرگیو که داشتم حتی تو صورتم لک افتاد و چونم قرمز شده بود افتضاح بی نهایتم زشت شده بودم🤦‍♀️

رنگ پوست خودت سبزس.؟اگه سبزه ای قهوه ای میشهمن پوستم سفیده یکم کوچولو ترک برداشت ولی از پوست خودمم خ ...

من ترک نخوردم فعلا فقط یه خط از بیکینی تا زیر نافم صاف اومده دور سینه و کل بیکینی انگار کدر شده و زشت کلا مدل همه چیم عوض شده

فک نکنم ربطی داشته باشه من بچم پسره تیرگیو که داشتم حتی تو صورتم لک افتاد و چونم قرمز شده بود افتضاح ...

نمی‌دونم هیچی واقعا قطعی نیست در بارداری مخصوصاً از نظر علامت ها و علائم جنسیت. مثلاً میگن مواد غذایی شیرینی و ترشی بچه دختره یا پسره و فلان . دوست خودم سر پسر اولش کلا ترشی بود سر پسر دومش کلا شیرینی