2777
2789
عنوان

تربیت معلم بخونم یا حسابداری

713 بازدید | 16 پست

مونندم بین بدبختی میگم تربیت معلممی ت دانشگاه ازاد بخونم بعد فرم استخدامی ت اموزش پرورش پر کنم 

ی دلمم میگ حسابداری

ب نظرتون کدوم بهتتره

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخدامی هر دو داره 

پس حساب داری که میشه شرکت های دیگه هم کارکنی 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بازارکار حسابداری بیشتره.اما به علاقت نگاه کن.یه جمله ای بود میگف اگ‌میخوای بیکار بشیم تو رشته ای ک ...

معلمی دوس دارم ب خاطر  تایم کاریو اینا ک کمه بره ی خانوم خیلی خوبه 

حسابداری استرس ریسک زیادی داره تازه ادمای با سابقع رو برمیدارن

تربیت معلم باز استخدام رسمی داره چون نیرو کمه حسابداری عین توپ فوتبال ، از این شرکت به اون شرکت

منم همینو میگم ولی خیلی میترسمم فک کن ۴ سال درس بخون استخخدام نشی قبول نکنن 

منم همینو میگم ولی خیلی میترسمم فک کن ۴ سال درس بخون استخخدام نشی قبول نکنن

ببین عزیزم هیچ کس از آینده خبر نداره 

ولی خب نیاز الان بازار کار  و البته استخدام 

تربیت معلم رو میطلبه 

حسابداری هم میتونی آزمونهای استخدامی هم شرکت کنی ولی خب درصد قبولی کمه 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

من حسابدارم و کارم رو دوست دارم ولی توصیه من تربیت معلمی و شغل معلمیه صرفا بخاطر وقت آزاد بیشتری که داره تعطیلات بدون منت . الان من تا پایان مرداد درگیر کارهای مالیاتی و دفاتر و غیره هستم عملا هیچ مرخصی نمیتونم برم یا برم با استرس میگذره  از مهر هم مدارس بازم تعطیلات نمیشه رفت یه شهریور میمونه که بازم کار بیمه و مالیات داریم ولی روتین ماهانه است بازم بگیم مرخصی ممکنه کارفرما ابرو برامون کج کنه

من حسابدارم و کارم رو دوست دارم ولی توصیه من تربیت معلمی و شغل معلمیه صرفا بخاطر وقت آزاد بیشتری که ...

پ معلمی بهتره من مشکلی با حقوقش ندارم میخام ی شغلی داشته بااشم هم وقتم ازاد باشه