2777
2789
عنوان

تعبیر خوابم ظهور آقا نزدیکه

955 بازدید | 15 پست
سلام خانوما.من دیروز خواب عجیبی دیدم .خواب دیدم توی کوچه مادربزرگم کنار در وایسادم بعد سرکوچه رو نگاه کردم دیدم یه چندتا اسب عظیم الجثه بسیار بزرگ دارن رد میشن که بینشون حیواناتی مثل شیر وپلنگ واینام بود.این اسب ها به حدی بزرگ بودن شایدبگم ده متر مشکی براق.حالا تو تعبیر خواب نوشته نزدیک بودن ظهور امام زمان😭😭😭😭

دعا کنید برای فرج آقا

ان شالله

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من یه بار خواب دیدم تو به مسجدم از یه خانمی پرسیدم اینجا چه برنامه های داره گفت سه شنبه ها برای ظهور امام زمان دعا میکنیم بعد بیرون مسجد زلزله اومد  ترک خورد توش سالم موند نمی‌دونم تعبیرش چیه

🌕🌔🌓🌒🌑

وقتی امام زمان ظهور کنند دیگه تفنگ و اسلحه و بممب و  موشک اینجور چیزا معنایی نداره فقط باید با شمشیر بجننگگن 

خدا لعنت کنه دشمنان امام زمان (ع) را 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
من یه بار خواب دیدم تو به مسجدم از یه خانمی پرسیدم اینجا چه برنامه های داره گفت سه شنبه ها برای ظهور ...

خیلی خوبه عزیزم سعی کن توهم سه شنبه ها دع کنی حداقل یه دعا فرج وچند تا صلوات