2777
2789
عنوان

ادم سی و‌شش ساله کی ازدواج کنه کی بچه دار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین

بهش گفتی از چاله دربیا، بیوفت تو چاه.... چون ۳۶ ساله هستی!!!!

مرد مطلقه

با بچه ۱۰ ساله، اونم پسر!!

بچه با خودش زندگی می‌کنه

بره پیش خونواده شوهر زندگی کنه!!

سریع بچه دار بشه

بدبخت شد که شد!!! همین که شوهر داره کافیه😗

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مجرد موندن تا آخر عمر بهتر از ازدواج با افراد داغونه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

والا ادم تا اخرش مجرد بمونه و توی تنهایی بمیره بهتر از اینه که با همچین ادمی بخواد ازدواج کنه نمیدونم منطق شما چجوری کار کرده که زندگی با این مرد و بچش و ننش رو خیلی خوب دیدین😐

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بااین ازدواج ایشون هیییچ وقت خانم خونه خودش نمیشه....فقط وارد یه جنگ فرسایشی با مادرشوهر و بچه شوهرش میشه.....حقیقتا مجردی تاابد بسیاااااار شرف داره به زندگی با بچه همسر و مادرشوهر

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اقای طلاق گرفته و بچه دار‌هزارو‌یک‌درد سر دارهیک کلمه میگی خانم خونه خودت باشکدوم خانم تا بله را بگه ...

دقیقا ازدواج بد آدم رو داغون میکنه اون زن قبلی مرض نداشته خونه و بچه رو ول کنه و فرار کنه حتما اون آقا مشکل جدی داشته بدترین کار همینه که دیگه چون فک میکنی مورد خوبی برات نمیاد با یه مورد داغون ازدواج کنی انگار بچه بازیه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

میخوای از چاله بندازیش توی چاه 

ازدواج با یه مرد مطلقه بچه دار؟؟!!!!میفهمی چقدر سخته و از کجا معلوم مشکل از آقا نبوده که زندگیشون به طلاق کشیده 

همون آدم مجرد بمونه بهتره