2777
2789
عنوان

ادم سی و‌شش ساله کی ازدواج کنه کی بچه دار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون شرایطش رو خوب میدونهمن باشم بدم میاد یکی بیاد بهم اینجور بگه. مگ خودم سن باروری رو نمیدونم؟ مگ خ ...

اما از نظر من گاهی اوقات یه تلنگر از سمت کسی نیازه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بله حرف بدی زدی

خواهر منم سنش همین حدوداس ولی به خاطر حرفای مردم هر کسی و قبول نمی کنه خواستگار این مدلی داشته ولی قبول نکرده حتی پسر مجردی که از خودش کوچیکتربوده ولی شرایطش خوب نبوده اینجور آدما ازدواج و بچه دار شدن و هدف نمی بینن بهتره کاری به کارشون نداشته باشیم

چه ربطی داره 

فامیل ما ۴۰ سالگی ازدواج کردم ۴۲ سالگی هم مادر شد خیلیم از زندگیش راضی هستید 

قرار نیس به هر قیمتی آدم ازدواج کنه و بچه دار بشه 

ما بیشتر فامیل هامون الان بالای ۴۰ ازدواج میکنن بعد ۳ ۴ سال هم بچه دار میشن

خدایا شکرت 

معلم ما یادمه روزی که بازنشسته شد باردار بود دوقلو دیروز تو مهمونی دیدمش دختراش کنکوری بودن پزشکی قب ...

یعنی چند سالش بود ؟؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

مادر شوهر عروس اول و فراری داده

یه بچه قطعا ناسازگار تو سن حساس هم داره

کیس مناسبی شاید نتونه باشه 

دخالت تو این مسائل حساس نکنین

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حرفت درست و صادقانه بود

فقط اصرار نکن که قبول کن حتما قبول کن

بگو شرایط اینه! واقعیت اینه!

نظر من اینه

حالا تصمیم آخر با خودته

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

دوست صمیمی هستیم و‌برای مشورت زنگ زده بود وگرنه علم غیب که ندارم

بهت احترام گذاشته نظرت و پرسیده قرار نیس هر چ میخوای و بگی🗿 

اولا صمیمیت بین دختر پسر درک نمیکنم خودمم دوست معمولی پسر دارم ول ن صمیمی حالا این ب من مربوط نیس مدل حرف زدنت خ بد بود دوستشم باشی ت چ کار داری راجب بچه دار شدنش نظر میدی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.