2777
2789
عنوان

ادم سی و‌شش ساله کی ازدواج کنه کی بچه دار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من سرکار نمیره پدر مادرش پیرن خونه اجاره ای دارن پنج سال دیگه این موقع زیر دست زن برادراشه من خ ...

میتونید بهش بگید بره سرکار!!

که بعد سالها اگه سایه پدر و مادر بالا سرش نبود بتونه گلیم خودشو از آب بکشه

نه که محتاج برادر باشه

یا زیرسایه یه شوهر به دردستور

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
آره ولی دخترای مجرد سن بالا هم هستن که از رد کردن کیس شون پشیمون هستن......عمه خودم توی 40سالگی با ی ...

خب نشه. با یه ادم داغون ازدواج کنی ازش بچه دار بشی خوبه؟؟؟همین سایت رو بالا پایین کنین کلی تاپیک پیدا میکنید که طرف عقلش نرسیده از شوهر روانیش بچه دار شده. علاوه بر خودش چندتا بچه هم بدبخت کرده. الانم بخاطر همونا نمیتونه جدا بشه. چرا درس نمیگیرین

دوستتون چند سالشه ؟ قبلاً ازدواج کرده ؟

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
قدیما که خیلی رایج بوده الان مامان من از بچه برادراش کوچیک تره 😂

آره ولی قدیما تو سن کم ازدواج میکردن تند تند بچه می آوردن و زود هم عروس دوماد میکردن واسه همین اینطوری بوده 

من موندم پس چطور میگن بچه آوردن تو سن زیاد خطرناکه