یه دوست مجرد دارم سی و شش سالشه تازه اخرای سی وشش سالگیه براش یه خواستگار اومده خواستگاره طلاق گرفته ویه پسر ده ساله داره که با خودش زندگی میکنه خود اقام طبقه بالای مادرشه با مشکلاتی که همه مونمیدونبم ..میدونم این شرایط ایده ال نیست ولی امروز به دوستم گفتم اگه میخوای مادر شی قبول کن اگه میخوای خونه خودت شوهر و بچه خودتو داشته باشی قبول کنبهش گفتم نمیخوام شعار بدم میخوام واقعیت زندگی رو بهت نشون بدم نهایتا تا چهل سالگی بتونی اقدام کنی که تازه بازمیه مادر سن بالایی وقتی میدونی کیس دیگه ای نیست اینم بپره دیگه تموم انقدرم لاکچری و پولدار نیستی مجردی بری عشق وحال حداقل خانم خونه خودت باش و با خونواده شوهرت بساز ..قبول کن ..الان خوره افتاده به جونم فکر نکنه تیکه انداختم بخصوص به آه کشیدن بقیه اعتقاد دارم میترسم ولی نیتم بد نبود نخواستم الکی بهش دلخوشی بدم بنظرتون حرف بدی زدم؟؟
بچه ها علت طلاق اون اقا از همسر سابقش اختلاف با خونواده اقا نبوده اونجوری کهدوستم گفت مشکل مالی بوده ولی خب بعد اختلافشون خونواده اقا از پسرشون طرفداری کردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست من سرکار نمیره پدر مادرش پیرن خونه اجاره ای دارن پنج سال دیگه این موقع زیر دست زن برادراشه من خ ...
میتونید بهش بگید بره سرکار!!
که بعد سالها اگه سایه پدر و مادر بالا سرش نبود بتونه گلیم خودشو از آب بکشه
نه که محتاج برادر باشه
یا زیرسایه یه شوهر به دردستور
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
آره ولی دخترای مجرد سن بالا هم هستن که از رد کردن کیس شون پشیمون هستن......عمه خودم توی 40سالگی با ی ...
خب نشه. با یه ادم داغون ازدواج کنی ازش بچه دار بشی خوبه؟؟؟همین سایت رو بالا پایین کنین کلی تاپیک پیدا میکنید که طرف عقلش نرسیده از شوهر روانیش بچه دار شده. علاوه بر خودش چندتا بچه هم بدبخت کرده. الانم بخاطر همونا نمیتونه جدا بشه. چرا درس نمیگیرین
تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام