2777
2789

وقتی پول هم نیاز دارین ولی محیط کاریتون پر از اعصاب خوردی و تنشه و همش به شخصیت شما توهین میشه

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پول لازم دارم کار تا وقتی که به یه نقطه نسبتا امن مالی برسم و کار دیگه ای پیدا کنم یا اینکه همین الان تو جاب ویژن دنبالش بگرد 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

چون پول لازم دارم کار تا وقتی که به یه نقطه نسبتا امن مالی برسم و کار دیگه ای پیدا کنم یا اینکه همین ...

میدونین کارم یه جوریه که اگ تمدید کنم قراردادمو باید تا ۶ ماه بمونم ولی حتی یک ماهش هم واسم عذابه

میدونین کارم یه جوریه که اگ تمدید کنم قراردادمو باید تا ۶ ماه بمونم ولی حتی یک ماهش هم واسم عذابه

کارت چی هست ؟ وسط ۶ماه نمیتونی استعفا بدی؟ یه بهونه ای بیاری

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اگ کار جدیدحقوقش کمتر باشه ولی اذیت نباشی و دوسش داشته باشی خوبه یا همون کار قبلی؟

اگر خیلی کمتر نباشه به اعصاب اروم می ارزه ولی بیکار باشی پشتت باد میخوره خود استقلال مالب خیلی لذت بخشه

کارت چی هست ؟ وسط ۶ماه نمیتونی استعفا بدی؟ یه بهونه ای بیاری

کار دولتی و اداریه ولی استخدام نیستم

ن نمیشه اگ تمدید کنم باید تا سر تمدید بمونم اخر این ماه قرارداد تمومه خیلی گیجم ک بمونم یا نه 

ولی از طرفی انقد اذیتم که تو زندگی مشترکم هم لطمه وارد شده

کار دولتی و اداریه ولی استخدام نیستمن نمیشه اگ تمدید کنم باید تا سر تمدید بمونم اخر این ماه قرارداد ...

هعی خب استعفا بده