2777
2789
عنوان

بیاید این مریضو گزارش بزنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 77 پست
تازه روانشناسم هست مثلا😐😐

روانشناسیش بخوره تو سرش این باید اول خودشو درمان کنه چ بدبختیه ک بخاد بره پیش این 

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تایپک دومش صفحات اول نوشته روانشناسی ازاد میخونم(منظورم اینه که دانشجوعه)قصد مهاجرتم داره انگاری

😅🤦

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
چرا تایپک دومش صفحات اول نوشته روانشناسی ازاد میخونم(منظورم اینه که دانشجوعه)قصد مهاجرتم داره انگاری

فکرکن این مهاجرت کنه😐😐😐😐خارجیا هزاران فوش نسیب ایرانیا میکنن فکرمیکنن همشون مثل این مریض روانی ان🙁

ولی میدونی خواهرم ایشون فقط دلش میخاد مهاجرت کنه 

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
چقد باید دلت سیاه و خراب باشه ب بچه ای ک دنیا نیومده ایطوری بگی

بچم دنیا اومده پنج ماهشه این دیگه مرض سیاه بودن دلو جا به جا کرده خواهر 

بنظرم باید بستری بشه

بچم دنیا اومده پنج ماهشه این دیگه مرض سیاه بودن دلو جا به جا کرده خواهر بنظرم باید بستری بشه

برادرم...

نمیدونم بحثتون سر چی بوده ولی سر هرچی ک باشه خیلی حرکت طرف مقابلت زشت و پست بوده

ایشالا ک بچت همیشه تنش سالم و سرحال باشه

میو
حالا زیاد هم مهم نیست کسی نمیره تاپیکای قبلی یه نفر رو تا ته بخونه کم پیش میاد چنین چیزی

بخونه هم مهم نیست  هرکسی شخصیت و تربیت خانوادگی خودشو نشون داده درسته منم حرف زدم ولی ایشون توهینای خیلی زشتی کرد و حرفای غیر قابل پسندی زد

بخونه هم مهم نیست هرکسی شخصیت و تربیت خانوادگی خودشو نشون داده درسته منم حرف زدم ولی ایشون توهینای ...

نه تو چیزی نگفتی که در مقابل حرفای زشت اون.خیلی حرصم گرفت کاش تعلیق بشه حداقل 

والا نینی سایت دیگه خیلی چرت شده هرکس و ناکسی عضوه اینجا هرچی هم دلشون بخواد میگن.از حرفای مثبت هیجده تا توهین و فحش و تاپیک های چرت.یه عده خیلی بیکارن تو سایت رخت خواب پهن کردن روزی ده تا تاپیک میزنن همش هم چرت یا دروغ و سرکاری.نمیزارن آدم مشکلشو بپرسه

نه تو چیزی نگفتی که در مقابل حرفای زشت اون.خیلی حرصم گرفت کاش تعلیق بشه حداقل والا نینی سایت دیگه خی ...

دقیقا همینجوره بخدا نی نی یارا هم ک کاری ندارن حالا یه تاپیک ببینن زده فلسطین ترامپ یا سریع میبندن

بعد طرف تاپیک غیر اخلاقی زده فوش به پدرمادر عین خیالشونم نیس

الانم نی نی یارا تگ کردم بازم هیچ ایشون همچنان عضوه سایته

و خیلیا ی دیگه امثال این خانم

دقیقا همینجوره بخدا نی نی یارا هم ک کاری ندارن حالا یه تاپیک ببینن زده فلسطین ترامپ یا سریع میبندنبع ...

بخاطر بازدید سایتشون همه چیو آزاد گذاشتن.ازین تبلیغات پربازدیدی سایت میلیاردی درمیارن