الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای استارتر رفتم نگا کردم زیر دونه دونه تایپک هات فحش گذاشته چقدر بیکاره چقدر بی فرهنگه
نوشته من دارم مهاجرت میکنم تو فقط بلدی بزایی😂😂😂
مطمعنم دروغ داره میگه
نیاد زیر پستای من فحش بنویسه صلوات😅
مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
بنظرم تعلیق نشه بهتره. بره باز با یه کاربری دیگ میاد
بزار اینا تو کاربریش بمونه😏
مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
وای استارتر رفتم نگا کردم زیر دونه دونه تایپک هات فحش گذاشته چقدر بیکاره چقدر بی فرهنگه نوشته من دار ...
ندیدم این پیامشو چون خیلیاش نگاه نکردم بله خواهرم این مریضه یه مریض روانی بخدا ببرن درمان خرجشو میدم کاش نی نی یار زودتر تعلیقش کنه یه روانی از سایت کم بشه
همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨