2777
2789
عنوان

بیاید این مریضو گزارش بزنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا تلاش کن گزارش‌بزنن واسش

نی نی یار تگ کردم منتظر تعلیقیشم شمام همراهی کن ممنونم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
چجور پاک کرده .مگر اینکه گزارش خورده نینی یار پاک کرده باشه .که در اون صورتم الان تعلیق شده

سریع پاک کرد . 

بعد رفته تو تاپیکای اسی فوحش گزاشته

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
خواهرم یلحظه فقط یه لحظه خودت بزار جای من همچین حرفای بیشرمانه ای به بچه ی پنج ماهه..

به حرف گربه سياهه كه بارون نميباره 

ولي چشم ما گزارش ميزنيم حيف نيست صبحتو خراب كني قربونت برم

به حرف گربه سياهه كه بارون نميباره ولي چشم ما گزارش ميزنيم حيف نيست صبحتو خراب كني قربونت برم

بله ک بارون نمیباره ولی میخام تعلیق بشه این مریضه روانی از سایت شرشو کم کنه 

ممنونم از ابراز همدردیت

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

وای استارتر رفتم نگا کردم زیر دونه دونه تایپک هات فحش گذاشته چقدر بیکاره چقدر بی فرهنگه 

نوشته من دارم مهاجرت میکنم تو فقط بلدی بزایی😂😂😂 

مطمعنم دروغ داره میگه

نیاد زیر پستای من فحش بنویسه صلوات😅

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

بنظرم تعلیق نشه بهتره. بره باز با یه کاربری دیگ میاد 

بزار اینا تو کاربریش بمونه😏

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
وای استارتر رفتم نگا کردم زیر دونه دونه تایپک هات فحش گذاشته چقدر بیکاره چقدر بی فرهنگه نوشته من دار ...

ندیدم این پیامشو چون خیلیاش نگاه نکردم بله خواهرم این مریضه یه مریض روانی بخدا ببرن درمان خرجشو میدم کاش نی نی یار زودتر تعلیقش کنه یه روانی از سایت کم بشه

بنظرم تعلیق نشه بهتره. بره باز با یه کاربری دیگ میاد بزار اینا تو کاربریش بمونه😏

چیه بابا بزار گورشو گم کنه این ادم مریضه ایشالا حق دخترم بگیرتش و تو زندگیش یروز خوش نبینه 

تازه روانشناسم هست مثلا😐😐

دروووغ؟؟؟🤣🤣🤣🤣 

بیچاره بیمارایی ک زیر دست این میرن