2777
2789

پسر خوبیه اما من شدیدا بدبین شدم،خوابم نمیبره اینقد به همه چی فک کردم،بده بیام با یه آیدی دیگه امتحانش کنم؟آخه دم از تعهد میزنه،حداقل میفهمم شبیه حرفاش هست یا نه،اما شما بهم پیشنهاد بدین چی بگم بهش،تا ب حال کسیو امتحان نکردم

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

خیر ب هیچ‌عنوان این کارو نکن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنتهش میگه میدونستم تو بودی اگه دوسش داری فقط باهاش خوش باشی روز میاد ک پشیمون میشی

یه بار بهم خیانت شده دیگه میترسم از همه،میخوام اگه ایشونم خیانتکاره همین اول راه بره

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
خیر ب هیچ‌عنوان این کارو نکن

خودمم بدم میاد اما میترسم،میگن مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه

اگه سیاست داشت زرنگ بود چی؟امتحان نکن آدم بدی باشه به مرور زمان مشخص میشه

اگه وقتمو الکی براش هدر بدم چی؟🥲

ب منم خیانت شدهاما این راهش نیستمن مطمئنم این راهش نیست

دلم نمیخواد دیگه یه روز از عمرمو صرف آدمای خیانتکار بکنم واقعا و شدید ترس دارم که مبادا فقط شعار بده

آدمی که ذاتش بد باشه با امتحان اینا نمیشه شناختش خودتو اذیت نکن فوقش اینم میشه تجربه تا بهش اعتماد ن ...

خیلی جدی نگرفتمش ولی حتی زورم میگیره یه هفته از وقتمو صرف یه آدم اشتباهی بکنم چون از تجربم دارم میگم

هر چیزی یع روز معلوم میشه پس نیازی ب این کار نیست فقط دل نده و دل نبند زیادی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه بار بهم خیانت شده دیگه میترسم از همه،میخوام اگه ایشونم خیانتکاره همین اول راه بره

در طول رابطه متوجه میشید چطور ادمیه ،اصلا این کارو نکنید 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

خیلی جدی نگرفتمش ولی حتی زورم میگیره یه هفته از وقتمو صرف یه آدم اشتباهی بکنم چون از تجربم دارم میگم

درکت میکنم می‌دونم چی میگی 

من قبلا تو مجردی با یکی دو سال بودم 

گوشیشو مدام چک میکردم هرروز کنار هم بودیم بعد دو سال فهمیدم تو این مدت سه بار بهم خیانت کرده ،شانسی یکی از دخترا آشنا در اومد عکس دوس پسرمو همینطوری شانسی نشونش دادم پیاماشونو نشون داد با تاریخ و همه چی 

منم امتحانش کرده بودم بدون اینکه جواب بده بلاک کرد اعتماد کردم بهش