2777
2789
عنوان

امروز اعصابم خورد شد

149 بازدید | 6 پست

یکی ازم پرسید آزمایشamh دادی عددش چند بود گفتم ۵ گفت واای تو مشکل داری برو دکتر ببین چیزیت نباشه یوقت

کلی بهم استرس و فشار وارد کرد در صورتیکه من دکترم گفت کاملا نرمالی و سونوگرافیم گفت اندازه تخمدانات خوبه فولیکول غالبم داری 

کلی اعصابم خورد شد سر یه عدد هزارتا حرف زد آخرم گفت حالا اگر بچه دار نشدی یه دکتربرو ببین چی میگه درصورتیکه من اصلا بچه نمیخام فعلا چقدررر بعضیا بیشعورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چرا همون لحظه سکوت میکنید که بعدش خودخوری کنید؟همون موقع میگفتی ای وای اگه میدونستم مطب زدی ازاو ...

جوابش رو دادم کاملا ولی استرس بهم وارد کرد تازه از فکرش در اومده بودم دوباره افتاد تو سرم نکنه مشکلی داشته باشم من وسواس مریضی دارم😑😑

بیخیال منم دخترخالم بچه دارشد هی بمن گیرمیداد دوساله ازدواج کردی بچه بیار خوبه فلانه .انگار زندگی ما ...

چون خودش آدم پنهانکاریه خیلییی به همه مشکوکه فکر میکرد من دارم دروغ میگم که مشکلی ندارم