2777
2789
عنوان

شش سال فراموشش نکردم

152 بازدید | 14 پست

من ۶ ساله جدا شدم و هنوزم ک هنوزه فراموش نکردم و بعدش هیچکس نتونستم قبول کنم💔با یکی دوست شده عین چی عاشقه دخترس، خدایی دختره هم خوشگله💔

چیکار کنم من برام دعا کنید دارم ذره ذره آب میشم حس میکنم دیگه نمیتونم کسیو دوست داشته باشم...

آخرین بار گفت دوست ندارم صداشو دارم بارها گوش کردم تا خودمو قانع کنم..نشد نشد ولی بعد دیگه جرت نکردم گوش کنم...اگه کسی میدونه بگه چیکار کنم💔

شاید خنده دار باشه ولی به خدا میفهمم من خودمم درد فشار زندگی و... کشیدم 

آه خدا آه از این روزگار..آه از این ادمات...

برام دعا کنید دعا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ سالت اندازه یکسال هم به حساب نمیاد جدایی روشه تو چرا پیگیرشی که میدونی با کسی هست چجورن باهم؟؟؟؟ تا وقتی به کس دیگه ای شانسی ندی تو هوا نمیتونی حسی به کس دیگه پیدا کنی ....‌ از طرفیم عشق اینشکلی از ضعف و کمبود اعتماد به نفس میاد..... تو این ۶ سال چقدر رشد کردی چقدر پیشرفت داشتی چندتا هدفگذاری داشتی ..... وقتی توی سکونی معلوم فراموش نمیکنی چون تو زندگی چیز دیگه ای برای فکر کردن بهش نداری.‌‌‌

بله عزیزم رفتم ولی فقط یک کوچولو یک مدت کوتاه بهتر شدم ولی بعد دوباره ...

اخی عزیزم ، همه چی ب خود ادم برمیگرده دنبال سرگرمی باش خودتو سرگرم کن اگر بیکاری سرکار برو اگه تونستی یه مرد خوب برای خودت پیدا کن ارزشت رو با یک ادم بی ارزش بدردنخور پایین نیار

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

۶ سالت اندازه یکسال هم به حساب نمیاد جدایی روشه تو چرا پیگیرشی که میدونی با کسی هست چجورن باهم؟؟؟؟ ت ...

نه اونقدرام از زندگی عقب نیستم هدف گذاشتم و رسیدم و یه جورایی در حد توانم تلاش میکنم..پیگیرش نیستم عزیزم من نهایت عکس خودشو ببینم..چون شهرمون کوچیکه میبینمش با دختره :)

اخی عزیزم ، همه چی ب خود ادم برمیگرده دنبال سرگرمی باش خودتو سرگرم کن اگر بیکاری سرکار برو اگه تونست ...

همه کارو کردم همه راهو رفتم میدونین تا ی جا خوب پیش میره شبا ولی امان از شبا و دلتنگیام... دیگه این اواخر انقد خودمو خسته میکنم زود بخوابم...عزیزدلم خیلی ممنونم از همدردیتون🫂

همه کارو کردم همه راهو رفتم میدونین تا ی جا خوب پیش میره شبا ولی امان از شبا و دلتنگیام... دیگه این ...

اخی عزیزم 

نگران نباش همینکه به فکرش رفتی که خودت رو قوق تر کنی یک قدم بزرگ برای خودت برداشتی

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚