2777
2789
عنوان

يه خانم شيك خوشگل باكلاس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 15032 بازدید | 142 پست
به پوست برسى كه نياز نباشه زياد آرايش كنى موهات هميشه سشوار كشيده و مرتب باشه لباس خوش دوخت و هماهنگ ...

آره موافقم يه عطره خوبو اضافه ميكنم كه هم براي خودمون خوبه هم احساسه خوبي به اطرافيانمون ميده

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه خدا ماسک دستم بوده برای پوست هرچی بگی گذاشتم رو صورتم . گاهی شب تا صبح

انواع محلول و ژل شستشو و صابون ، همه مارکای معروف استفاده کردم ، کرم تقویت کننده ، طب سنتی،هرچی که بگی

ولی پوستم همچنان داغونه ، ژن آدم خراب باشه دیگه هیچی

خدایا کمک کن اینبار دیگه امیدمو از دست ندم
قیافه و اندام تو دل برو باهوشی و کاربلد بودن شیک پوشی و خوش رفتاری هنرمندی و کدبانویی...... ولی ...

خود همين شيك پوشى از سخت ترين كاراست همش در حال خريديم بعد كه قراره يه جا بريم دو ساعت كشتى ميگيرى آخرشم اونى كه ميخواى نميشه هميشه يه چيزى لنگ ميزنه

خود همين شيك پوشى از سخت ترين كاراست همش در حال خريديم بعد كه قراره يه جا بريم دو ساعت كشتى ميگيرى آ ...

دقیقا...منکه روزای عادی بهتر تیپ میزنم اما وقتی میخام برم جااایییی....😤😤

الحمدلله علی کل حال
چطور رسیدگی؟؟ کرم شیمیایی یا ماسک طبیعی؟؟

من پوستم چربه شروع كردم هر روز با ژل شستشو شستم بعد با تونر پاك كردم بعد كرم شب زدم براى روزم حتما ضد آفتاب زدن و مرطوب كننده فاقد چربى گرفتم البته يه ژل براى بستن منافذ هم گرفتم + كرم مخصوص بستن منافذ كه از اين دو تا نتيجه خاصى نگرفتم هفته اى يه بار هم بخور و ماسك صورت