2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا کمکم کنید

243 بازدید | 14 پست

من الان ۱۵ روزه قهر اومدم شوهرم خیلی اذیتم می‌کرد و مشکلات داشتیم شب آخر دعوامون شد و دنبال بهونه بود من میرفتم لیزر و چون شوهرم مخالفت می‌کرد من بهش نگفتم تا خودش از تو گوشیم فهمیده بود سر همین گفت چرا رفتی و داد می‌کشید که دعوامون بالا گرفت و به من گفت بر تو کوچه گریه کن نصف شبی زنگ زدم به بابام و اومدم الان هیچ پیامی نداده خیلی ناراحتم سنمم کم نیست نمیدونم مهریه امو اجرا بزارم یانه چیزی نداره شما کمکم کنید

گناه من سادگی بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهریه میخای آرا بزاری برای چی

صبر کن خودش یواش یواش میاد 

تو هم اصلا نه پیام نه زنگ 

خودتو کوچیک نکن

سوره های که برای آشتی هست بخون 

مزمل و طلاق 

خودش میاد تعدادسوزه ها رو بزن تو اینترنت میگه هزکدچم و چند بار بخون 

نه عزیزم بازم صبر کن اگه میخوای زندگیت درست بشه اگه هم نمی‌خوای ک برو هرچی سریع تر درخواست بده

نه من طلاق نمیخوام ولی وقتی اصلا به فکر من نیست چیکارکنم

گناه من سادگی بود .
نه مهریه میخای آرا بزاری برای چیصبر کن خودش یواش یواش میاد تو هم اصلا نه پیام نه زنگ خودتو کوچیک نکن ...

چون واقعا مقصر بود و نیومد معذرت بخواد میگم برم دنبال کارای طلاق واقعا خسته شدم

گناه من سادگی بود .
دنبال بهونه است به من میگه چرا رفتی دندونات کامپوزیت کردی چرالیزر رفتی و تهمت میزنه تو زیر سرت بلند ...

😔😔 متاسفم 

کاش وقتی اینجوری عصبانی میشه سکوت کنی و کلا جوابشو ندی اگه نمی‌خوای جدا بشی 

...
چون واقعا مقصر بود و نیومد معذرت بخواد میگم برم دنبال کارای طلاق واقعا خسته شدم

انقد حوصله کن تا بیاد دنبالت اگه خودت پیام دادی و اومد و برگشتی 

کارت زار  هست 

بعدش اوضاعت از قبل از قهر هم بدتر میشه 

قهر خیلی آداب داره وگرنه باختی بدجور 

صبر کن بچه که نیستی 

حوصله کن 

شوهرت چند سالشه 

انقد حوصله کن تا بیاد دنبالت اگه خودت پیام دادی و اومد و برگشتی کارت زار هست بعدش اوضاعت از قبل از ...

هرومون ۴۰ سالمون هست و بچه نداریم با کلی آزمایش و دارو و درمان قرار بود این ماه اقدام کنیم که دعوامون شد خیلی ناراحتم اگه راهی داری راهنماییم کن موندم چیکار کنم ممنون

گناه من سادگی بود .

رها جان بنظرت بهتر نیست جدا شی ؟

بخدا حیف عمر و سلامت و اعصابته بزاری پای این خانواده

شوهرت اصصصلا مرد زندگی نیست . تو بزور اونو کنار خودت نگه‌ داشتی .‌اون اصلا زن نمیخاد. 

ربطی به سن نداره چهل ساله های الان عین سی ساله ان حتا کمتر

باور کن جدا شی کلی فرصت پیش رو داری . نمون با این مرد تحفه که هیچ کاری جز آزارت نکرده برات

من قهر پارسالت رو‌یادمه . اما این بار خاهشا برنگرد

مهریه هم نداره ک بده پس سریع طلاقت بده خودتو راحت کن 

دادگاه و شکایت و این بازیا فقط روانتو نابود میکنه. 

من میگم جدا شو و دیگه‌ برنگرد . خواهرانه میگم فدات شم

رها جان بنظرت بهتر نیست جدا شی ؟بخدا حیف عمر و سلامت و اعصابته بزاری پای این خانوادهشوهرت اصصصلا مرد ...

ولی من میخوام دنبال مهریه ام برم اینطوری خیلی راحت با زندگی یه نفر بازی کرده و خودش میره دنبال عشق و حالش باید تاوان خراب کردن زندگی منو بده.

گناه من سادگی بود .