2777
2789
بنظرمن حق داره ادم دوست داره خونش راحت باشه کی دوست داده 4 ماه مهمون خونش باشه .بعد رک به داداشت بگو ...

آره راس میگی،ولی آخه چطور آدم به برادرش بگه برو از خونم

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید دوستان علت اختلاف منو همسرم توی تایپیک قبلیم هست واقعا بلد نیستم بیارمش بالا،،،فقط نظر بدین من برم یه مدت قهر خونه پدری؟ 

موضوعش هم راجع به رفتار همسرم با خانوم تقریبا عریان بود که میگفت سکسی نگاش کردم

الان خطای شوهرتون کجاست؟ 

نباید میپرسید حتی تاکی هستی؟

شاید میخاد خرید کنه برا یخچال😆😁

به نام خدا همون راد هستم دیگه هرکی نشناخت کم سعادتی از خودشه بههههلهههه😎

اگه ميتوني در حاليكه داداشت خونتونه، بري قهر، خوب برو

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من ميشناسم كسايي رو كه مثلا خواهرش اومده يك سال پيششون مونده و يا برادر يكي ديگه هم خانوادش شهرستان ...

اگ خواهر شوهر یابرادر شوهرت بیاد کلا بمونه مشکلی نداری؟ 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
ببینید دوستان علت اختلاف منو همسرم توی تایپیک قبلیم هست واقعا بلد نیستم بیارمش بالا،،،فقط نظر بدین م ...

وای نقطه حساس من😣

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته